Beyşehir'de Öğrencilerden Gazilere Müzik Dinletisi - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Öğrencilerden Gazilere Müzik Dinletisi

Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencileri tarafından gazilere yönelik düzenlenen özel programda, Türk sanat ve halk müziği dinletisi gerçekleştirildi.

15.05.2018 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencileri tarafından gazilere yönelik düzenlenen özel programda, Türk sanat ve halk müziği dinletisi gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi öğrencilerince Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde, "Turizm Önce Vefadır" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı öğrencileri, gaziler için sahne aldı.

Gaziler için verilen konserde Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinin seçkin eserleri seslendirildi.

Ali Akkanat Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ömür Hakan Kuzu, yaptığı açıklamada, fakültenin son sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği proje ile vatan toprakları için canını ve sağlığını hiç gözünü kırpmadan feda eden gazi ve şehitlere minnet ve şükran duygularını dile getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can ise, projeyi hazırlayan ve müzik dinletisi programını icra eden öğrencilere teşekkür etti.

Programa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, akademisyenler, üniversite öğrencileri, veliler ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Öğrencilerden Gazilere Müzik Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement