Beyşehir'de Yaz Basketbol Spor Okulu Açılışı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Yaz Basketbol Spor Okulu Açılışı

Beyşehir\'de Yaz Basketbol Spor Okulu Açılışı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yaz döneminde açılan yaz spor okullarına basketbol branşı eklendi.

08.07.2014 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaz döneminde açılan yaz spor okullarına basketbol branşı eklendi.

Beyşehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yaz spor okulu açılış programına İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme ve kursiyerler ile aileleri katıldı.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük yaptığı konuşmada, her bünye ve vücudun hayatın her döneminde spora ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Başarılı sporcu çıkması için çok küçük yaşlarda spor işleriyle uğraşmak gerekir. Dolayısıyla bu tür kurslara katılımın ileride sosyal alanda başarılı olunmasına ve belki de ülkeye büyük sporcuların kazandırılmasında önemli olduğuna inanıyorum" dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, önümüzdeki günlerde Beyşehir'de açılan yaz spor okullarına yüzme branşını eklemek için belediye olarak bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Beyşehir'e bir yüzme havuzu kazandırmak için kolları sıvadıklarını belirten Özaltun, önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak olan yüzme havuzunun ardından burada çocuklara yönelik yüzme kurslarının başlayacağını ifade etti.

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ise, yaz spor okullarına futbol ve badmintondan sonra basketbol branşını da eklediklerini belirterek, bu çalışmaların kurumlar arası işbirliği ve diyalogun en güzel örneklerinden birisini sergilediğini söyledi. Bayındır, ailelerin büyük ilgi gösterdiği basketbol yaz spor okulunun küçükler ve büyükler kategorisinde 50'ye yakın katılımcı ile süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Başıbüyük ve beraberindeki ilçe protokolü, spor okuluna katılanlara yaz spor okulu özel tişörtü dağıttı. Ardından yaz basketbol okulu ilçe protokolünün salonda katılımcılarla basketbol oynamasının ardından başladı. Kaymakam Başıbüyük ve protokol mensuplarının salondaki basketbol müsabakası ilgiyle izlendi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Yaz Basketbol Spor Okulu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement