Beyşehir'de Yaz Futbol Okulu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Yaz Futbol Okulu Açılışı Yapıldı

Beyşehir\'de Yaz Futbol Okulu Açılışı Yapıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yaz futbol okulu açıldı.

24.06.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaz futbol okulu açıldı.

Beytepe Mahallesi'ndeki yeni hizmete giren sentetik çim sahada Beyşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen yaz futbol okulu açılış törenine, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı konuşmada, okullarını başarılı bir şekilde bitiren öğrencilerin yaz döneminde güzel olan her şeyi hak ettiğini belirterek, "Dolayısıyla onların tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için yaz futbol okulunu açtık. Öncelikli hedefimiz futbol, önümüzdeki günlerde ise yaz spor okuluna yüzme ve tekvando branşını da dahil edeceğiz" dedi.

Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ise, yaz futbol okulunun açıldığı sentetik çim sahanın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 350 bin liraya mal olduğunu söyledi. Beyşehir'e kazandırılacak Gençlik Merkezi'nin ihalesinin de yenilendiğini vurgulayan Bayındır, yapımının ise 10 ay içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Beyşehir'de yaz dönemi ile birlikte İlçe Müdürlüğü olarak spor salonunda basketbol, güreş, badminton ve tekvando gibi kurslar açtıklarını ve bu tür kursları açmaya devam edeceklerini belirten Bayındır, İlçe Belediyesi'nin de desteğiyle bölgede yaşayan gençleri internet ortamından uzaklaştırıp sportif faaliyetlere yönlendirmenin gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından yaz futbol okulu ilçe protokolünün yaptığı gösteri müsabakası ile başladı. Müsabakada Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un da forma giydiği oluşturulan iki karma ekip yapılan müsabakada öğrencilerle birlikte sahada ter döktü. Müsabakanın sonunda yaz futbol okuluna katılan öğrencilere baklava ve dondurma ikramında bulunuldu. Yaz futbol okulunun 29 Ağustos'a kadar süreceği belirtildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Yaz Futbol Okulu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement