Beyşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Beyşehir\'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Beyşehir'de Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında pazar yeri girişinde stant açıldı.

08.03.2022 13:34  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir'de Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında pazar yeri girişinde stant açıldı.

Stantta görev alan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli sosyal hizmetler uzmanı, psikolog ve psikolojik danışmanlar tarafından kadın polis ve kadın zabıta görevlilerinin de eşliğinde pazar yerine alışverişe gelen kadınların 8 Mart Dünya Günü kutlanırken, bilgilendirme broşürleri verilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Beyşehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nuri Baysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurum olarak zaman zaman eğitim faaliyetleri düzenlediklerini belirtti.

Farkındalık oluşturmak amacıyla pazar girişinde bilgilendirme yaptıklarını aktaran Baysal, şöyle konuştu:

"Diğer kurumlarımız da destek oluyor. Kadınlarımızın bugününü kutlarken, onlara bilgilendirme broşürleri verdik. KADES uygulamasıyla ilgili, acil durumlarda kullanılan bir uygulama, bununla da ilgili bilgilendirme yapıyoruz. 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun kapsamında bilgilendirmeler yapıyoruz. Aynı zamanda burada psikolog, psikolojik danışman, sosyal hizmetler uzmanları yer alıyor. Kadınlarımızla birebir görüşme yapıyorlar, gerekli durumlarda da kurumumuza buradan direkt yönlendirmeler yapıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement