Son dakika haberleri | Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu; 1 balıkçı kayıp - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu; 1 balıkçı kayıp

Son dakika gündem haberi... Konya'da, Beyşehir Gölü'nde tekneleri alabora olan 4 balıkçıdan 3'ü kurtarılırken, kayıp olarak aranan Mevlüt Uyanık (32) bugün akşam saatlerinde sağ olarak bulundu.

11.08.2021 21:58  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, Beyşehir Gölü'nde tekneleri alabora olan 4 balıkçıdan 3'ü kurtarılırken, kayıp olarak aranan Mevlüt Uyanık (32) bugün akşam saatlerinde sağ olarak bulundu. Teknesinin alabora olduğu noktadan Karaburun plajına kadar attığı ağın şamandırasının üzerinde yüzerek geldiği belirlenen Mevlüt Uyanık, durumu fark eden plaj görevlileri tarafından kıyıya çıkartıldı. Görevliler, soğuktan üşüyen Uyanık'a battaniye örtüp, ambulans çağırdı. Uyamaması için de sürekli konuşturulmaya çalışılan Uyanık, daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı.

YORGUNLUKTAN EKİPLERE SESLENEMEDİ

Kıyıya doğru yüzerken arama çalışmalarını gördüğünü ancak bitkin halde olduğu için sesini duyuramadığını belirten Mevlüt Uyanık, Ömer Çavuş Adası'na yaklaşık 5 bin metre mesafedeydim. Balık tutmak için ağları atıyordum. 600 metre kadar ağ kalmıştı. O esnada düştüm. Bağırsam da kimse duymazdı" dedi.

Uyanık'ı kıyıya çekip kurtaran plaj görevlisi Suat Sarıoğlan, Plaj sonunda gölün kenarında bir ses duyduk. Kıyıya 3- 4 kilometre vardı. Kuş sandık. Sonra Yasin arkadaşımla gölün kenarına indik. Bir kişinin olduğunu fark ettik. Sadece kafası görünüyordu, yardım istiyordu. Hemen cankurtarana haber verdik. Cankurtaranlarımızla kıyıya getirdik. Bilinci açıktı. Cankurtaranlar gerekli ilk yardımı yaptılar. Şimdi ambulansa teslim ettik gönderiyoruz. Teknesi yoktu ve kendi başınaydı sadece sesi geliyordu. Su yutmadığını gördük. Titremesi vardı. Çok aç olduğunu söyledi" diye konuştu.

Son dakika haberleri | Beyşehir Gölü\'nde tekne alabora oldu; 1 balıkçı kayıp
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu; 1 balıkçı kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.

  • Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
    22:09 Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde ceset olduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Dicle Nehri'nde bir ceset olduğu ihbarı üzerine AFAD, 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, nehirde bir süre arama çalışması yaptıktan sonra çalışmaya yarın sabah da devam edecek.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu
    22:08 Tokat'ta meydana gelen deprem Kayseri'de bir evin duvarlarında hasara neden oldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem sonucunda Kayseri'de ikamet eden Ferdi Yakupoğlu'nun evinin duvarlarında çatlaklar oluştu. Yakupoğlu, evin oturulacak halde olmadığını ve ailesinin risk altında olduğunu belirtti. AFAD'a bilgi verildi.

  • Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı
    22:06 Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

    Bu yıl 13.'sü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali 'Öz'e Dönüş' konseptiyle kapılarını açtı. Festivale katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli stantları gezerek, vatandaşlarla selamlaştı.


Advertisement