Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Okullarda İncelemelerde Bulundu

Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Okullarda İncelemelerde Bulundu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kalırken, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, bazı okullarda incelemelerde bulundu.

21.08.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kalırken, İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, bazı okullarda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Başıbüyük, kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ile birlikte, ilçe genelindeki bazı ilkokul, ortaokul ve liselerde yapımı devam eden bakım, tamir ve tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Başıbüyük, yürütülen çalışmalarla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuk ve okul müdürlerinden bilgiler aldı. Başıbüyük, bu çerçevede, Ali Akkanat Anadolu, Cahit Zarifoğlu Anadolu liseleri ile Ali Akkanat, Şehit Osman Çınar ve Cumhuriyet İlkokulu ve ortaokulunu gezdi. Milli Eğitim Müdürü Konuk, Kaymakam Başıbüyük'e, eğitim kurumlarındaki çatı tadilatlarının ve boya işlerinin en kısa sürede bitirilip, yeni eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi. Başıbüyük de, okul müdürlerine, yürütülen çalışmaların takip edilerek düzenli bir şekilde yapılması ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir Kaymakamı Başıbüyük, Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement