Beyşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı

Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesinin ardından görev süresi tamamlanacak olan Beyşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin üyeleri son kez bir araya geldi.

26.03.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesinin ardından görev süresi tamamlanacak olan Beyşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin üyeleri son kez bir araya geldi.

Beyşehir Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin kurulduğu günden beri, köylere çok büyük hizmetler yaptığını söyledi.

Köylünün bir köylü gibi yaşayarak, şehirdeki konforun bu yerleşim birimlerine götürülmesi amacıyla çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başıbüyük, şunları kaydetti:

"Köydeki vatandaşın hayvanları, tavukları, keçileri olacak, şehrin aynısı olması mümkün değil. Yani kim derse ki, 'ben köyleri şehir yapacağım' buna inanmak mümkün değil. Ama köy ortamının da bir nezaketi, temizliği ve güzelliğini, temel ihtiyaçlarının sağlanmasının köylünün köylü gibi yaşayarak şehirdeki konforun oraya götürülmesinin gerektiğine inanıyoruz. Biz bunun için çalıştık. Tabii eksiklerimiz mutlaka vardır. Yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile inşallah köylerimiz mahalleye dönüştükten sonra Konya Büyükşehir Belediyesi bu hizmetleri daha ileri noktalara götürecektir."

Toplantıda, gündem maddelerindeki konular görüşülüp karara bağlanırken, katılımcılar da görüş ve temennileri dile getirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement