BEYSEV'den Muhteşem Sünnet Organizasyonu - Son Dakika
Güncel

BEYSEV'den Muhteşem Sünnet Organizasyonu

BEYSEV\'den Muhteşem Sünnet Organizasyonu

BEYSEV tarafından düzenlenen Toplu Sünnet Düğünü ilçe halkına muhteşem bir gece yaşattı.

07.07.2012 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği (BEYSEV) Etkinlik Alanı'nda toplu sünnet programı düzenledi. Programda, Fatih Sultan Mehmet Camii'ne gelen sünnetlik çocuklar için öncelikle mevlit okutuldu. Okunan dualara hep birlikte 'Amin' diyen sünnetlik çocuklar daha sonra aileleriyle, sünnet yemeği yedi. Etkinlik alanına geçen sünnetlik çocuklar, burada kendileri için tertip edilen sünnet düğününde, ünlü sanatçılarla doyasıya eğlendi.

Sünnet düğününe Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katılarak sünnet çocuklarının eline kına yakıp, erkekliğe ilk adımını atan minikleri kutladılar.

Sünnet çocuklarına bisiklet hediye edildi

Sünnet düğününde çocuklar, Amir, Seçil, Zeynep ve Ozan Orhon ile halaylar çekip doyasıyla eğlendi. Tüm çocuklara Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bisiklet hediye edilirken, ayrıca sahnede düzenlenen mini yarışmada soruları bilen çocuklara da sürpriz hediyeler verildi. Gecenin sonunda ise organizasyonuna destek olan Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karadeniz FM Genel Yayın Yönetmeni Güven Arifoğlu'na, Akademi Form Spor ve Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aras, Balıkçı Kenan'ın sahibi Kenan Balcı'ya BEYSEV Başkanı Dilek Kazan tarafından teşekkür plaketi verildi. BEYSEV Başkanı Dilek Kazan, yaptığı konuşmada, çalışmayan bayanları, insanlara faydalı çalışmalar içerisinde olmaları için BEYSEV'e katılmaya davet etti. Sünnet Organizasyonu'nda sunuculuğu ise, Karadeniz FM program yapımcıları gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BEYSEV'den Muhteşem Sünnet Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement