Beytüşşebap'a Doktor Ataması Sevindirdi - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap'a Doktor Ataması Sevindirdi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Neslihan Arslan'ın atanması sevinçle karşılandı.

05.11.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Neslihan Arslan'ın atanması sevinçle karşılandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) İlçe Temsilcisi Remzi Ataman, sendika üyesi Serhat Kılıç ve sağlık çalışanları, Arslan'ı görev yaptığı Beytüşşebap Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Ataman, ataması yapılan Arslan'ın ilçede kalmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kılıç ise, uzun bir aradan sonra ilçede kadın hastalıkları alanında uzman bir doktorun göreve başlamasının sevindirici olduğunu dile getirdi.

Arslan'ın görev yapmasının ilçedeki sağlık hizmetlerinin kalitesine katkı sunacağını ifade eden Kılıç, "Çoğu çocuk bekleyen vatandaşımız çevre ilçe veya illerde ev kiralıyorlardı. Doğum yaptıktan sonra ilçeye dönüyorlardı." diye konuştu.

Arslan da, sağlık çalışanlarının ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Beytüşşebap halkı başta olmak üzere bütün vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap'a Doktor Ataması Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement