Beytüşşebap Kaymakamı Meşeli göreve başladı - Son Dakika
Yaşam

Beytüşşebap Kaymakamı Meşeli göreve başladı

Beytüşşebap Kaymakamı Meşeli göreve başladı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde görevliyken Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine tayini çıkan Kaymakam Hasan Meşeli göreve başladı.

30.07.2020 10:00  Güncelleme: 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın İmranlı ilçesinde görevliyken Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine tayini çıkan Kaymakam Hasan Meşeli göreve başladı.

Beytüşşebap Kaymakamı Meşeli, göreve başladı. Kaymakam Hasan Meşeli görevin ilk gününde hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kaymakam Meşeli, "Beytüşşebap'ın hak ettiği yeri alabilmesi potansiyellerinin fiili olarak gün yüzüne çıkarılması, doğal güzelliklerinin tanıtılması ve kalkınması amacıyla çalışma arkadaşlarımla güzel hizmetler yürütme kanaatindeyim. Bu konuda güzel fikirlerimiz, projelerimiz olacaktır. Bu konuda çalışma azmindeyiz. Görevimi her zaman sahada yürüttüm. İnsanların dertlerini dinleyerek yürüttüm. Hane ziyareti üzerine bir proje geliştirdim. Engelliler yaşlılar üzerine çalışmaları yürüttüm. Gittiğim bütün ilçelerde bu projeyi devam ettirdim. Alimizin Çınarları Projesiyle yaşlılığın vermiş olduğu negatif durumları pozitife çevirmek için çalıştık. Burada da hayata geçirdik. Beytüşşebap'ta şu an huzur var. Çok zor zamanlar geçirmiş bir ilçe inşallah Beytüşşebap gün gittikçe daha güzel ve olumlu anılacak" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Beytüşşebap Kaymakamı Meşeli göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zafer: hayırlı olsun 0 0 Yanıtla
  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.


Advertisement