Beytüşşebap Kaymakamılığı'na Atanan Murat Şener Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap Kaymakamılığı'na Atanan Murat Şener Göreve Başladı

Beytüşşebap Kaymakamılığı\'na Atanan Murat Şener Göreve Başladı

Beytüşşebap Kaymakamılığı'na atanan Murat Şener göreve başladıŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı iken Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atanan daha sonra da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eşiyle birlikte gözaltına alınan Kadir Güntepe'nin yerine atanan yeni Kaymakam Murat Şener...

20.01.2017 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beytüşşebap Kaymakamılığı'na atanan Murat Şener göreve başladı

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı iken Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği'ne atanan daha sonra da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eşiyle birlikte gözaltına alınan Kadir Güntepe'nin yerine atanan yeni Kaymakam Murat Şener görevine başladı.

Beytüşşebap Kaymakamı iken Elazığ Valiliği Hukuk müşavirliğine atanan ve Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eşi ile birlikte gözaltına alınan Kadir Güntepe'nin yerine atanan Murat Şener görevine başladı. Göreve yeni başlayan Kaymakam Şener, İstanbul Acıbadem Erdoğan Yüksel Anaokulu tarafından Büytüşşebap'a gönderilen bot, mont, atkı, bere, giysi, oyuncak ve kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahiplerine dağıtılması törenine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap Kaymakamılığı'na Atanan Murat Şener Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement