Beyzbol takımı sahibi Müslüman kuruluşla görüşmeyi reddetti - Son Dakika
Güncel

Beyzbol takımı sahibi Müslüman kuruluşla görüşmeyi reddetti

ABD'de beyzbol takımı sahibi Miles Prentice'nin Amerikan İslam İlişkileri Konseyi temsilcileriyle görüşmeyi reddettiği açıklandı.

16.08.2019 11:01  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan İslam İlişkileri Konseyi (CAIR) yetkilileri, beyzbol takımı sahibi Miles Prentice'nin aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü düşünce kuruluşunun, insan hakları kuruluşlarınca "Müslüman karşıtı nefret grubu" olarak nitelendirilmesi üzerine Prentice ile görüşmek istediklerini ancak reddedildiklerini açıkladı.

TERÖR ÖRGÜTÜ VURGUSU

Sahibi olduğu takımın farklı etnik köken ve inançlara sahip insanlara nasıl yaklaşacağı konusunda Prentice ile görüşmek istediklerini aktaran CAIR'in Connecticut eyaleti yöneticisi Tark Aouadi, taleplerinin kabul edilmediğini aktardı.

Prentice konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ırkçı olmadığını ve başkanlığını yaptığı düşünce kuruluşunda farklı görüşlerin katılımıyla ABD'deki barışa katkı sağladıklarını savundu. Miles Prentice öte yandan kendilerini susturmak isteyenler ya da

"terör örgütleriyle ilişkisi bulunanlarla"

bir araya gelmek istemediklerini ifade etti.

"TALİHSİZLİK ANCAK BEKLENEN BİR ŞEY"

Aouadi ise Prentice'nin açıklamasının ırkçılık içerdiğini ve bir beyzbol maçına giden insanların ırkçı ve ayrımcı muameleye maruz kalmaması gerektiğini söyledi. Aouadi, "Bu durum talihsiz ancak beklenen bir şeydi. Yasal güvenlik konusundaki yerel kaygılar hakkında birlikte oturup konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak yerine iftira atmak tercih edildi" diye konuştu.

Beyzbol takımı sahibi Müslüman kuruluşla görüşmeyi reddetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyzbol takımı sahibi Müslüman kuruluşla görüşmeyi reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lanetlenmiş insanlar: islamiyeti terör olarak gösterenleri ve terör gibi göstermeye çalışan her kim var ise ALLAH ın laneti üzerinizde olsun. 2 1 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement