Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor

Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren zabıta memuru Hüseyin Altın’ı hastanede ziyaret etti.

04.08.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yoğun bakımda tedavisi süren zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti.

Başkan Recep Altepe, bir seyyar satıcı tarafından görevi başında bıçaklanarak ağır yaralanan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli zabıta memuru Hüseyin Altın'ı hastanede ziyaret etti. Medical Park Bursa Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavisi süren Altın ile görüşen Altepe, Altın'ın ailesinin üzüntüsünü de paylaştı. Yaşananlardan dolayı derin üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan Altepe, konunun takipçisi olduğunu belirterek Altın'ın ailesine moral verdi.

Doktorlarından Altın'ın durumuyla ilgili bilgi alan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı telsizinden yaptığı anonsla da zabıta teşkilatının üzüntüsünü paylaştığını ifade etti.

Yaralı zabıtanın durumunu anbean takip eden Doç. Dr. Sedat Demir ve Uzman Dr. Murat Eyüboğlu, Altın'ın hayati tehlikeyi atlattığını, yakında yoğun bakımdan normal odaya çıkarılıp daha sonra da taburcu edilebileceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bıçaklanan Zabıta Memuru Sağlığına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement