Köpeği bıçaklayan saldırgan, serbest kalınca öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Köpeği bıçaklayan saldırgan, serbest kalınca öldürdü

Hatay Samandağ'da bir evin bahçesindeki Golden Retreiver cinsi köpeği bıçaklayarak yaralayan saldırgan gözaltına alınıp serbest kaldıktan sonra köpeği tekrar bıçakladı. Köpek ikinci defa uğradığı saldırı sonucu öldü.

22.07.2020 11:33  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, bir evin bahçesindeki 'Goldi' isimli Golden Retreiver cinsi köpeği bıçaklayarak yaralayan S.A.(28), gözaltına alınıp, serbest bırakıldıktan sonra geri gelip, yeniden bıçakladı. Ameliyat sırasında ölen Goldi'nin sahibi Nejdet Randa, "Köpeğimizi önce yaraladı, salıverildikten sonra da geri gelip, öldürdü" dedi.

Olay, ilçeye bağlı Karaçay Mahallesi'nde meydana geldi. Randa ailesinin, evlerinin bahçesinde beslediği Golden Retriever cinsi köpekleri Goldi, önceki gece saat 01.30 sıralarında alkollü olduğu öne sürülen S.A. tarafından bıçaklandı. Köpeğin inlemeleri üzerine dışarı çıkan Nejdet Randa, Goldi'yi yaralı halde bulurken, saldırgan S.A.'yı yakaladı. İkili arasında arbede çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, S.A.'yı gözaltına aldı.

SERBEST KALINCA İKİNCİ KEZ BIÇAKLADIĞI KÖPEK ÖLDÜ

Yoldan geçerken tesadüfen gördüğü Gordi'yi bıçakladığı belirlenen S.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. S.A. da serbest kalır kalmaz geri gelip, Goldi'yi 2'nci kez bıçakladı. Saldırgan bu kez kaçarken, aile sabah uyandıklarında köpeklerini kanlar içerisinde buldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülen Goldi, veteriner hekim tarafından alındığı ameliyatta, bıçak darbelerinin akciğere verdiği hasar nedeniyle hayatını kaybetti.

Bıçaklayarak yaraladığı köpeği, serbest kalınca öldürdü

"TEHDİTLER VE KÜFÜRLER SAVURDU"

Goldi'yi 2 yıl önce birkaç aylıkken sahiplendiklerini anlatan Nejdet Randa, şunları söyledi: "Goldi'yi sahiplendiğimizde çocuklarımız onu sevdi, onunla oynadılar. Biz de köpeği veteriner hekime götürerek, aşılarını yaptırdık, kimliğini çıkardık. Köpeğimiz büyüdü, herkesin sevgilisi oldu ancak bir sabah inleme seslerine uyandık. Şahsın, köpeğimizi bıçakla yaraladığını gördük. Bu arada bir arbede yaşandı, saldırgan bize tehditler, küfürler yağdırmaya başladı. Olay sırasında köpek ortadan kayboldu, veterinere götürmek için aradık ama bulamadık. Jandarma geldi, köpeği bulduk, iki yerinden bıçaklanmıştı. Fakat hayati bir yara almamıştı. Jandarma saldırganı gözaltına aldı. Sabaha karşı bulduğumuzda ise kanlar içerisindeydi. Saldırganın ikinci kez bıçaklı saldırı gerçekleştirdiğini öğrendik.

Bıçaklayarak yaraladığı köpeği, serbest kalınca öldürdü

"MAHALLEDEKİ DİĞER KÖPEKLERİ DE ÖLDÜRECEKMİŞ

Metin Randa ise sabah saatlerinde hareketsiz yatarken buldukları köpeklerini Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürdüklerini söyledi. Randa, "Maalesef bıçağın akciğerlere saplanması ve derin yara oluşması nedeniyle, müdahale esnasında hayatını kaybetti. Mahalleli tarafından sevilen, çocukların oynadığı, sevdiğimiz bir köpekti. Köpeğimize saldıran şahıs mahalledeki diğer köpekleri de öldüreceği yönünde tehditler savurmuştu. Gereğinin yapılmasını bekliyoruz" dedi. Randa ailesi, S.A.'dan şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Köpeği bıçaklayan saldırgan, serbest kalınca öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Köpeği bıçaklayan saldırgan, serbest kalınca öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • kemal çelebi: köpelere bunu yapan yarın öbürgün insanlarada aynısını yapacaktır.. nerdenmi biliyorum.. ruhu sevgisiz kirli ve ofke dolu.. 0 0 Yanıtla
  • sedef: yarin yine serbest kalip bir cocuga yada kadina tecvüz ederse sasirmayin 0 0 Yanıtla
  • diyojen: buna nasıl göz yumuluyor 0 0 Yanıtla
  • sadık: Kafa gidik olmasın 0 0 Yanıtla
  • yagmur: caniler sizi 0 0 Yanıtla
  • Adalet: Böyle ruh hastası manyaklara müebbet vermek lazım.Yarın gider bi insana da zarar verir böyle psikopat ruhlu hastalar...Dünya ve ahiret perişan olursun inşallah... 0 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: CANİLERİ SERBEST BIRAKIRSANIZ OLACAĞI BU .BUGÜN HAYVANLARI KATLEDENLER NASILSA SERBEST BIRAKILIYORUZ DİYE YARIN DA İNSANLARIN CANINA KAST EDER 0 0 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: Sende tüfekler adamı vuracan bu kadar basit herkes yedi kafayi ne olur biz halka yardım edin ..bakın sizlere bir laf denilince edepsiz bir laf denilince yasa koyuyorsunuz ..ne olur koruyun bizi bu ruhu hastalardan 0 0 Yanıtla
  • hakan: önemli değil, önemli olan "ayasofya ibadete açıldı... 0 0 Yanıtla
    ...: sen ne gerizakalı birisin... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement