Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada - Son Dakika
Güncel

Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Bursa'da cani adam, borç para talebini geri çeviren arkadaşını oturduğu kahvehanenin önünde defalarca bıçaklayarak yaraladı. Olay anı kameralara yansıdı.

20.06.2019 11:20  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da Murat Şenkaya, borç para talebini geri çeviren arkadaşı Ali Yurdakul'u oturduğu kahvehanenin önünde defalarca bıçaklayarak yaraladı. Yurdakul, kanlar içinde yere yığılırken, Murat Şenkaya ise kaçtı.Olay anı kameralara yansıdı.

BORÇ İSTEDİ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Murat Şenkaya, yolda karşılaştığı Ali Yurdakul'dan borç para istedi.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Yurdakul, Şenkaya'nın bu isteğini geri çevirince kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından arkadaşıyla buluşan Ali Yurdakul, yol üzerindeki bir kahvehanenin önünde otururken, Murat Şenkaya geldi. Şenkaya, yanındaki bıçağı çekip, arkasından yaklaştığı Ali Yurdakul'u defalarca bıçakladı. Bel bölgesine çok sayıda bıçak darbesi alan Yurdakul, kanlar içinde yere yığılırken, Murat Şenkaya ise kaçtı.

Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ali Yurdakul, Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Ali Yurdakul'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Murat Şenkaya, güven timleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şenkaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BIÇAKLAMA ANI KAMERALARDA

Bu arada olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ali Yurdakul'un kahvehanenin önünde oturduğu, yanına gelen Murat Şenkaya'nın elindeki bıçakla defalarca saldırdığı ve daha sonra, diğer müşterilere bağırarak kaçtığı görüldü.

Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cani adam, borç para teklifini geri çeviren arkadaşını bıçakladı! Dehşet anları kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Deniz: Allah böyle canilerin belasını versin 2 0 Yanıtla
  • Her Tuttuğu Altın ;): Nasıl bir ülke olduk arkadaş. Kimsenin kimseye saygısı, tahammülü kalmamış yazık. 2 0 Yanıtla
  • Son Bukucu: Ya arkadas insanlar neden boylr oldu,ne ara biz boyle olduk???? Ahlaksizlik,saldirgablik... hepsi var... Cezalar caydirici degil insanlar nasil olsa 3-5 ay yatar cikarim,para cezasina ceviririz mantigindalar, Ne yargidan ne kolluk kuvvetlerinden hic birisinden korkusu kalmayan bir halk var heryer suç.....Acil onlem alinip cezalarin agirlastirilmasi gerek 0 0 Yanıtla
  • Fikret : Kılığıa bak, kıyafete bak, serseri tipli? Bu tipten başka ne beklenir? 0 0 Yanıtla
  • MELEK: DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKAR OLDUK 0 0 Yanıtla
  • sami: Böyle hastaları aileleri neden kliniğe , hastaneye yatırmıyor da masum insanların başına bela olmasına göz yumuyor? O adam yaşıcak mı belli bile değil ama o ruh hastası bi kaç yıl yatıp çıkıcak ! 0 0 Yanıtla
  • sami: Böyle ruh hastalarını aileleri neden kliniğe , hastaneye yatırmıyor da masum insanların başına bela olmasına göz yumuyor? O adam yaşıcak mı belli bile değil ama o ruh hastası bi kaç yıl yatıp çıkıcak ! 0 0 Yanıtla

Advertisement