Biga'da Çeltik Hasadı Başladı - Son Dakika
Güncel

Biga'da Çeltik Hasadı Başladı

Biga\'da Çeltik Hasadı Başladı

Çanakkale’nin Biga ilçesinin Bahçeli Köyü Muhtarı Turhan Özarı’ya ait çeltik tarlasında yapılan hasada, Kaymakam Mustafa Can, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vasfi Karaca, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr.

19.09.2017 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinin Bahçeli Köyü Muhtarı Turhan Özarı'ya ait çeltik tarlasında yapılan hasada, Kaymakam Mustafa Can, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vasfi Karaca, İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Kıvanç Işık, Çeltik Komisyon Üyesi Taner Kömürcü, Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri Arif Ödül ve köylüler katıldı.

Kaymakam Mustafa Can, " Biga'mız sanayisi ile, tarımı ile, eğitimi ile büyük bir şehirdir. Bugün Biga Ovasında 65 bin dekar çeltik ekim alanı vardır. Bu Biga'nın bir tarım şehri olduğunun göstergesidir. 2017 yılı hasat sezonunun çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Biga'da Çeltik Hasadı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.


Advertisement