Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

AK Parti Biga kadın kolları başkanlığı esnafa muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

28.11.2012 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Biga kadın kolları başkanlığı esnafa muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Kadın kolları başkanı Nesrin Sirkeci, hicri senenin ilk ayı olan muharrem ayına özgü olan aşurenin birlik ve beraberlik ifadesi olduğunu söyledi.

Kapalı çarşı önünde gerçekleştirilen etkinliğe Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, Balıklıçeşme Belde Belediye Başkanı Nihat Borazan, AK Parti ilçe başkanı Bülent Erdoğan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

-Kadın ve Çocuk Merkezinde liderlik eğitimi-

Biga Kadın ve Çocuk Merkezi Sorumlusu Ayfer Baykal, yuva velilerine ve yuva personeline liderlik eğitimi verdi.

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının liderlik eğitici eğitimine katılan Baykal, yuva velilerine ve yuva personeline liderlik eğitimi programını uygulamaya başladı.

Baykal, 11 oturum olarak düzenlenen eğitim çalışmasının kadınlar ve liderlikle ilgili olduğunu söyledi. Eğitim programında, "şirket nasıl yönetilir, başarılı olmak için nasıl giyinmeliyim-" gibi sorulara cevap verdiğini belirten Baykal, şunları kaydetti:

"Eğer kadınlar olarak bizler,kendimiz ve çocuklarımız için daha iyi bir dünya yaratmak istiyorsak, toplumsal ve ekonomik hayatta kadınların ne kadar önemli olduğunu görmek ve bunu başkalarına göstermek durumundayız. Bu çalışmada liderlik konusuna yoğunlaşıyoruz. Kendimiz için uygun iletişim, dinleme, uzlaşma, görüş birliğine varma, ortak amaçları paylaşma yollarını bulma ve öğrendiklerimizi evde, iş yerinde, toplum içinde kullanmamıza yöneliktir."

Muhabir: Serten Akkaya/ Burak Akay

Yayıncı: Haluk Yüksel - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement