Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımında bulundu.

08.07.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Ticaret Borsası, ihtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımında bulundu.

Biga Ticaret Borsası (BTB) Genel Sekreteri Halil Erol, yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi 667 aileye erzak yardımı yaptıklarını söyledi.

Erol, yardım paketlerinin dağıtımına başladıklarını kaydetti.

Veles'teki Müslümanlara yardım

Biga Belediyesi Meclisi üyeleri, Türk nüfusunun yoğun olduğu Makedonya'nın Veles kentinde bulunan Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Camisi'nin bakım ve onarım çalışmaları için nakit yardımında bulundu.

Belediye Başkanı İsmail Işık, sosyo-kültürel ve ekonomik alanlarda iş birliğini geliştirmek, yerel yönetim uygulamaları konularında bilgi, deneyim paylaşımı yapmak amacıyla milli mücadele kahramanı Köprülü Hamdibey'in doğum yeri olan Makedonya'nın Veles kasabası ile Biga'nın 29 Mayıs 2015 tarihinde "kardeş kent" protokolü imzalandığını anımsattı.

Işık, Türk nüfusunun yoğun olduğu bölge ile Biga arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla, orada yaşayan Müslümanların hizmetinde bulunan, fakat acil bakıma ihtiyacı olan Köprülü Fazıl Ahmet Paşa Camisi'nin bakım ve onarım çalışmaları için CHP'li meclis üyeleri tarafından sağlanan nakitin cami derneğine teslim edildiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement