Bigadiç'te Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'te Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar

Bigadiç\'te Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde kaymakamlık ve belediye, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

13.06.2017 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde kaymakamlık ve belediye, şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Park Otel'de verilen iftara Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Belediye Başkanı İsmail Avcu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fettahoğlu, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Çağış Jandarma Komutanı Astsubay Adem Bora, Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

Bigadiç Müftüsü Mehmet Uçmuş'un Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından katılımcılar hep birlikte iftar yaptı.

Kaymakam Çağlar, burada yaptığı konuşmada, "Hem kaymakamınız, hem kardeşiniz, hem evladınız olarak kapımız her zaman açık. Ne yaparsak yapalım sizlerin hakkı ödenmez. Başımızın tacısınız, öncelikle haklarınızı helal ediniz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız." dedi.

Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten Başkan Avcu, "Sizlere ve sizlerin şahsında bütün vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar temenni ediyorum, hepinizin başımızın üstünde yeri var, ülkemizin huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında şehit ve gazi olanların hakları asla ödenemez, sizler bizim başımızın tacısınız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kaymakam Çağlar ve Başkan Avcu tarafından şehit ailelerine ve gazilere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bigadiç'te Şehit Ailelerine ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement