Bigadiç'te şiddetli yağış sonrası sel felaketi - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'te şiddetli yağış sonrası sel felaketi

Bigadiç\'te şiddetli yağış sonrası sel felaketi

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağışın ardından Ayıboğan Deresi taştı. Taşan derenin oluşturduğu sel sularına kapılan bir otomobil sürüklendi. O anlar cep telefonu ile kaydedildi. Vali Şıldak selin ardından Bigadiç ilçesinde incelemelerde bulundu.

27.04.2023 01:35  Güncelleme: 01:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'in Bigadiç ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağışın ardından Ayıboğan Deresi taştı. Taşan derenin oluşturduğu sel sularına kapılan bir otomobil sürüklendi. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Bigadiç'te akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak nedeniyle ilçe merkezindeki Ayıboğan deresi taştı. Sele kapılan bir otomobil sürüklenerek, ticari bir araca çarptı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Zemin katta bulunan bazı ev ve işyerlerini ise su bastı. İtfaiye ve belediye ekipleri su tahliyesi çalışmalarında bulundu.

VALİ ŞILDAK İNCELEMEDE BULUNDU

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, selin ardından Bigadiç ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, Akşam saatlerinde Bigadiç ilçemizde yaşanan aşırı yağış nedeniyle meydana gelen taşkın olayına belediye, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz tarafından hızlı şekilde yapılan müdahaleyi yerinde takip ettik. Bigadiç'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum dedi. (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bigadiç'te şiddetli yağış sonrası sel felaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement