Bigadiç'te Vatandaşlara Aşure Hayrı Yapıldı - Son Dakika
Politika

Bigadiç'te Vatandaşlara Aşure Hayrı Yapıldı

Bigadiç\'te Vatandaşlara Aşure Hayrı Yapıldı

Bigadiç Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla kırsal mahallelerde aşure hayrı düzenledi.

04.10.2017 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla kırsal mahallelerde aşure hayrı düzenledi.

Bigadiç Belediyesinin düzenlediği aşure hayrı Kozpınar, Akyar, Güvem, Elyapan, Özgören ve Yeşildere Mahallerinde düzenledi. Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Belediye Başkanı İsmail Avcu vatandaşlara aşure dağıttılar.

Bigadiç Belediyesi ve Başkan İsmail Avcu tarafından üç yıldır geleneksel hale getirilen aşure etkinliğinde vatandaşlar Başkan Avcu'ya yoğun ilgi gösterdi. Aşure dağıtan Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Belediye olarak Bigadiç'te yaşayan her kesin sorunlarını çözmenin, ayrıcalıksız olarak hizmet vermenin en asli görevleri olduğunu üç yıldır olduğu gibi bu yıl da Bigadiç Belediyesi olarak aşure dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Muharrem ayının tüm güzelliklerini yaşamak için bugün sizlerle beraberiz. Aşure Günümüz kutlu, hicri yılımız mübarek, Muharrem ayımız da hayırlı olsun. Tüm dilek ve arzum odur ki çeşitlilik içeren aşure çorbamız kardeşliğimize ve barışa Bigadiç'imize ve Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamasıdır" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bigadiç'te Vatandaşlara Aşure Hayrı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP Havza İlçe Başkanlığı İftar Programı Düzenlendi
    10:13 CHP Havza İlçe Başkanlığı İftar Programı Düzenlendi

    CHP Samsun Milletvekili Murat Çam, Havza ilçesinde düzenlenen iftar programında konuşma yaptı. Çam, halkçı belediyecilik ve adaylara destek çağrısı yaparken, Havza Belediye Başkan adayı Ertaş Çoban da halka hizmet sözü verdi. Programa eski milletvekilleri, CHP il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

  • Abbas Gündüz, İmamoğlu'nu hizmet yapmamakla eleştirdi
    10:12 Abbas Gündüz, İmamoğlu'nu hizmet yapmamakla eleştirdi

    15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmadığını ileri sürerek eleştirdi. Gündüz, İmamoğlu'nun sözlerini hatırlatarak 'yetişmedi, yapmadık, hatırlamıyorum' cümlelerini duyduklarını belirtti. Ayrıca Gündüz, İmamoğlu'nun teröristlere selam göndermekte mahir olduğunu ve vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışanlara teşekkür etti.

  • Erzincan İl Genel Meclisi Görev Süresi Biten Üyelerle Veda Etti
    10:11 Erzincan İl Genel Meclisi Görev Süresi Biten Üyelerle Veda Etti

    Erzincan İl Genel Meclisi mart ayı olağanüstü toplantısında görev süresi biten meclis üyeleri veda etti. İl Özel Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi vererek meclis üyelerine teşekkür etti.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Güzelçamlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti
    10:09 Kuşadası Belediye Başkanı Güzelçamlı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi'ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve destek istedi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti
    10:09 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Arı Yetiştiricileri Birliği'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Seçer, arıcılığın önemine vurgu yaparak, üretici kadınlara ve küçük işletmelere destek verdiklerini belirtti.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu
    10:08 Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye Başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Umurlu Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçede 11 noktada toplam 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu.

  • Kırklareli'nde Nüfus Müdürlükleri Seçim Günü Hizmet Verecek
    10:06 Kırklareli'nde Nüfus Müdürlükleri Seçim Günü Hizmet Verecek

    Kırklareli Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle İl ve İlçe Nüfus Müdürlüklerinin hafta sonu hizmet vereceğini duyurdu. Ayrıca, Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirdi ve öğrencilere trafik eğitimi verildi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Yeni Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti
    10:05 Bozüyük Belediye Başkanı Yeni Sanayi Sitesi Esnafını Ziyaret Etti

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, talepleri ve beklentileri dinledi. Ayrıca ETİ Fabrikası'nı ziyaret ederek, fabrika personeli ile bir araya geldi.

  • Vahap Seçer, Mersin'de otobüs turu gerçekleştirdi
    10:05 Vahap Seçer, Mersin'de otobüs turu gerçekleştirdi

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ve Akdeniz İlçesi'nde otobüs turu gerçekleştirerek halkı selamladı. Tur boyunca Seçer'e CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş eşlik etti.

  • Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, halkla buluştu ve çalışmalarını anlattı
    10:05 Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, halkla buluştu ve çalışmalarını anlattı

    Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Nasuhdede Mahallesi'nde halkla buluştu ve görevde olduğu 5 yıl boyunca şehrin 14 mahallesinde yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Ekicioğlu, eşit hizmet anlayışıyla tüm mahallelere hizmet verdiklerini ve bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. Ayrıca, eğitim konusunda yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, otomotiv şirketi çalışanlarıyla iftar yaptı
    10:04 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, otomotiv şirketi çalışanlarıyla iftar yaptı

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ile birlikte özel bir otomotiv şirketinin ustaları ve çalışanlarıyla iftar yaptı. İftar sonrası yapılan konuşmada Seçer, davet için Özyurt ailesine teşekkür etti ve birlik, dirlik, beraberlik dileklerini iletti.


Advertisement