Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı yıldız atletleri, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

17.01.2018 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı yıldız atletleri, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Atletizm antrenörü Musa Çetin nezaretinde 27 lisanslı sporcu, haftanın beş günü İlyas Bayram Stadyumu'nda antrenman yapıyor.

Antrenör Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta sonu 2003 ve 2004 doğumlu sporcuların Türkiye şampiyonasına katılacağını söyledi. Pazartesi ve salı günü ise 2001 ve 2002 doğumlu sporcuların Türkiye şampiyonasına katılacağını ifade eden Çetin, " Çanakkale'den il karması olarak 15 sporcu katılacak. Bu sporcularımızın 10 tanesi Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcularıdır. Çanakkale'de geçen hafta yapılan seçimlerde derece yapan sporcularımız Türkiye şampiyonasında güçlü rakiplerle yarışacaklar. Bizim asıl madalya beklentimiz olan branşlarımız var. 10 sporcudan 4 tanesinin madalya ile döneceğini düşünüyoruz." diye konuştu.

Atletizm sporunun son iki yılda ilçede gelişim göstermeye başladığını ifade eden Musa Çetin, atletizme destek veren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin'e, sırık, gülle, cirit, disk, takoz gibi malzemeleri sporcuların kullanımına sunarak, verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement