Bik Genel Müdürü Karaca'dan Kastamonu'da Gazetecilerle Toplantı - Son Dakika
Yerel

Bik Genel Müdürü Karaca'dan Kastamonu'da Gazetecilerle Toplantı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Kastamonu'daki gazetelerin yöneticileriyle toplantı düzenledi.

25.10.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, Kastamonu'daki gazetelerin yöneticileriyle toplantı düzenledi.

Karaca, Kurşunlu Han'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, internet medyasının giderek güçlendiğini ve bu yeniliklere adapte olmak için çeşitli düzenlemelerin yapılabileceğini söyledi.

Bu düzenlemelerin zaman ve ekonomik tasarruf sağlamaya yönelik olması gerektiğini belirten Karaca, "Buradan gazetelerimizin resmi ilan gelirlerinin azaltılması anlaşılmamalıdır. Belki teknolojik gelişmeler böyle gözükebilir ama sağlanan yeniliklerle gazetelere farklı imkanlar da doğar. Olaya o açıdan bakmak lazım. Bir de kalkınma ajanslarını çok önemsiyoruz, benden önceki genel müdürümüz de hep söylerdi kalkınma ajanslarının olduğu yere gidilmesi gerektiğini. Bu ajanslarla yakın temas içinde olun, aranızda bir ünsiyet olsun."

Karaca, yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayarak, yerel basının her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Toplantının sonunda Karaca'ya Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz tarafından İstiklal Marşı'nın Açıksöz gazetesinde yayımlanan orijinal nüshası, KGC'nin bayram gazetesi ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Toplantıya, BİK Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru, Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, kamu kurumlarının müdürleri, gazete yöneticileri ve yazı işleri müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bik Genel Müdürü Karaca'dan Kastamonu'da Gazetecilerle Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement