Bilal Erdoğan, Emin Çölaşan Hakkında Dava Açtı - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Emin Çölaşan Hakkında Dava Açtı

Erdoğan, kendisine Rumeli türküsünde geçen "Kanlı Bilal" yakıştırması yaptığı gerekçesiyle, gazeteci Emin Çölaşan hakkında dava açtı.

27.01.2014 08:11  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, kendisine hakaret ettiği ve bir Rumeli türküsünde geçen, "Kanlı Bilal" yakıştırması yaptığı gerekçesiyle, gazeteci Emin Çölaşan'ı şikayet edip, ceza davası açılmasını istedi.

"BU İŞLER ARTIK TABANCA İLE YAPILMIYOR"

Çölaşan, 14 Ocak 2014 günü Sözcü Gazetesindeki yazısında "Sevgili Bilal kardeşim, Pazar günü piyasaya yeniden çıktığını, babanın yanında mezarlık ve cami ziyareti yaptığını görünce çok sevindim. Sen babanın yanından ayrılma yavrum, o seni korur. Ne savcıya verir ne polise. Rüşvetmiş, yolsuzlukmuş, gemicikmiş, babasının gölgesinde malı götürecekmiş, o laflar sana değil. Hiç umursama. Sen işine bak canım kardeşim. Pencere açıldı Bilal oğlan, piştov patladı/ Varın bakın kanlı Bilal, yine kimi hakladı. Bu işler artık tabanca tüfekle yapılmıyor. İhale, arazi kapatmalar… Teknoloji gelişti, kimse kimseyi haklamıyor" diye yazmıştı.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ"

Bilal Erdoğan'ın avukatları Çölaşan'ın yazısı için, "Şüpheli, müvekkilin kaba kuvvetle babasının adını kullanarak yasadışı işler yaptığını ima ederek 'Kanlı Bilal' yakıştırması yapmış, müvekkili hedef alan ağır, tahammül edilmesi imkansız iftira, hakaret ve ithamları içeren yalan iddiaların çok geniş kitlelere ulaşarak aşağılanmasına, toplum önünde küçük düşürülmesine ve yıpratılmasına sebep olmuştur" dediler.

Bilal Erdoğan, Emin Çölaşan Hakkında Dava Açtı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Emin Çölaşan Hakkında Dava Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • das: Kıskananlar catlasın Sonuna kadar akp 19 67 Yanıtla
  • KARDELEN: DÜNYA AYAKTA ALKIŞLARKEN, YİNE YAPILAN GÜZELLİKLERİ KİRLİ DÜŞÜNCELERİNİZLE BATIRMAYI PLANLIYORSUNUZ. UNUTMAYIN Kİ KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MIRDAR DER. ALLAH YAPILAN EMEĞİ GÖRÜR. RABBİM DUALARIMIZI BAŞBAKAN VE HEYETİNDEN EKSİK ETMESİN. HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİSİNE. AMA BEN ÇAĞDAŞ BİRİ OLDUĞUM İÇİN BAŞBAKANIMIZA HEP GÜVENDİM. GÜVENMEYE DAHA ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYORUM. BİR KADIN OLARAK VE BİR İNSAN OLARAK KİŞİSEL HAK VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜ NE KADAR ÖZGÜRCE VE SEVİYELİ OLARAK HAKARET AŞAĞILANMA YAŞAMAYARAK YAŞADIĞIMI BİR BEN BİLİRİM. 10 SENE ÖNCEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE.......... 21 62 Yanıtla TÜRK: A BE CAHİL KARDELENİM DÜNYA NEYİ AYAKDA ALKIŞLAR SEN HİÇ MEMLEKET SINIRLARINI GEÇMEMEİŞSİN HUKUMET TV LERİ İZLEYİP ÖYLE SANIYORSUN DÜNYANIN SENDEN HABERİ BİLE YOK KARDELENİM AMA SEN ÖYLE SANMAYA DEVAM ET BEN HER YIL AVRUPAYI İŞİM GEREGİ DÜNYAYI GEZİYORUM HERKES TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR DİYOR ODA HARİTADA YERİMİZİ BİLENLER HUKUMET TV İZLEYİP KONUSMAYIN KRİZDEKİ İTALYA İSPANYA VE YUNANİSTAN EKONOMİLERİ TÜRK EKONOMİSİNDEN HERBİRİ AYRI AYRI KAT VE KAT BUYUK ONLARIN KRİZDEKİ HALİYLE SENİN EN İYİ HALİMİZ DEDİGİNDE BİLE UÇUK FARK VAR Bİ KERE SOSYAL DEVLET OLAMAZSAN SENİ KİMSE TANIMAZ VE EKONOMIK ISTIKRARINDA OLAMAZ BIZ KONUSURKEN KURLAR YUKSELIYOR BORSA DUSUYOR ŞİRKETLER KAPANIYOR SENDE KALK AYAKDA ALKIŞLA 0 0
  • Cotanak: Bu gidişle ülkenin yüzde 85 ine dava acmaniz gerekecek zira gerçek oyunuz yüzde 15 52 12 Yanıtla
  • HALİL: BABAM SAĞOLSUN SÖZ BİLAL ERDOĞAN 55 6 Yanıtla
  • TürkiYeM: türkiye bu oyunada gelmeyecektir CHP rahatsız oluyorsa abd ye gitsin orda parti kursun burda degil Eyyy Türk kardeşlerim oyuna gelmeyin biz böyle kendi kendimzi yakarız türk milletini sadece iç karışıklarla yıkabilirler savaşda degil onun için allahın adaletine bırakalım allah bunların hepsini mahşeri yerde soracaktır bazı kendini bilmez kişilere bakıpta yorum yapmayalım ALLAH TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN 20 38 Yanıtla
  • ercan: babasıyla uğraşmadınız şimdi oğluna mı sardınız la:)) Allah haklının yanındadır, o yüzden ak parti 12 yıldır iktidar. Adnan menderesten bile daha uzun başbakanlık yaptı. o kadar gücünüze gidiyorki bu adamın başbakan olması. medet nerden gelirse gelsin israil, abd, paralel yapı ve takiyeciler herşeye razısınız.. yaptığı hizmetler ülkenin kalkınması falan umrunuzda bile değil. memleketi mahvedelimde bu adam gitsin diyen bi anlayış var. bu nasıl vatanseverliktir anlamıyorum.. sonuna kadar yanındayız başbakanımızın. çatlayın kudurun:)) cumhurbaşkanıda olucak inşallah. 10 31 Yanıtla
  • OGLUM BILO: BANA GÖRE AZ BILE YAZMIS DAVANDAN VAZ GECERSEN HEPIMIZ SENIN GIBI HIRSIZ OLAK HODRI MEYDAN. 18 5 Yanıtla
  • BERRA: EMİN ÇÖLAŞAN SİZ NASIL BİR HALKÇISINIZ Kİ SERMAYE LEHİNDE MUHALEFET YAPIYORSUNUZ..DEĞERLERİNİZİ YOKLAYIN LÜTFEN..SEVİMSİZ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ŞEY.. 9 14 Yanıtla
  • alibaba: SENDEMİ BİLALİM 6 2 Yanıtla
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement