BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI - Son Dakika
Güncel

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

İçişleri Bakanlığı'nca Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP'li Semih Şahin, basın toplantısı düzenledi.

25.02.2022 19:12  Güncelleme: 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nca Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı CHP'li Semih Şahin, basın toplantısı düzenledi. Bilecik Belediyesi'ndeki makam odasında konuşan Şahin, kararın siyasi olduğunu ve hukuki olarak itirazda bulunacağını söyledi.

Görevden 2 ay süreyle uzaklaştırıldığını belirten Şahin şunları kaydetti.

"Görevden geçici uzaklaştırma yapılmışım ve 2 aylığına görevden uzaklaştırılmış bulunmaktayım. Olay şahsidir, belediye ile ilgisi yoktur. Çünkü o olayda biliyorsunuz alan özel firma, satan özel firma. Burada belediyenin hiçbir unsuru yok. O yüzden böyle bir soruşturmaya müdahil edilemiyorum şu anda. Ederlerse bakacağız. Bakacağız süreci göreceğiz. Burada bir şey olduğu yok. Teftişler, biliyorsunuz Türkiye'nin en derin teftişi oldu. Dükkan, dükkan gezdiler. Müteahhit, müteahhit konuştular ama bir şey çıkmaz. Ben belediyeme güveniyorum."

Pazartesi günü geçici görevden uzaklaştırmaya ilişkin mahkemeye başvuracağını ifade eden Şahin, kararla ilgili yürütmeyi durdurma talebinde bulunacağını da sözlerine ekledi. (DHA)

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN, GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement