Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Görevinden İstifa Etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, görevinden istifa ederek, AK Parti'den milletvekilli olmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

26.04.2018 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, görevinden istifa ederek, AK Parti'den milletvekilli olmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

Yağcı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında buruk bir başlangıç yaptığını söyledi.

İyisiyle kötüsüyle 14 yıldır şehir için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını anlatan Yağcı, "Allah'a şükürler olsun bu zamana kadar hayal denilen bir çok projeler gerçekleştirdik. Partimizde üç dönem kuralı var. Bunu çok doğru buluyorum. Bizim de üçüncü dönemimiz son bulacaktı. Hem şehrimize hem ülkemize daha farklı konumda hizmet etmemiz gerektiğine inandım. Cumhurbaşkanımız ve genel merkez ile görüşmelerim sonucu aday adayı olabileceğim onaylandı." diye konuştu.

Hakimlik mesleğini 14 yıl önce radikal bir kararla bırakarak Bilecik'e hizmet için yola çıktığını aktaran Yağcı, "Yine radikal bir kararla daha süremiz varken kentime farklı alanda hizmet edebilme noktasında sizlerin huzurunuzdayım. Allah çıktığımız bu yolda hayırlı mübarek eylesin. Ben bu işe başladığımda oğlum orta okula gidiyordu. Eşim ve çocuklarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların katkısı olmadan bu işler olmazdı." ifadelerini kullandı.

Yağcı'nın konuşması sırasında eşi Fatma Yağcı'nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement