Bilecik İçme Suyunu Yeni Hattan Almaya Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Bilecik İçme Suyunu Yeni Hattan Almaya Başlayacak

Bilecik İçme Suyunu Yeni Hattan Almaya Başlayacak

Bilecik’te, bazı mahallere giden şehir şebeke suyu hatları iptal edilerek, yeni hatlardan vatandaşlara su verilmeye başlanacak.

01.09.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, bazı mahallere giden şehir şebeke suyu hatları iptal edilerek, yeni hatlardan vatandaşlara su verilmeye başlanacak.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Ertuğrulgazi Mahallesi, Beşiktaş Mahallesi, Gazipaşa Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallelerindeki bazı sokak ve caddelerdeki eski içme suyu hatları iptal edilerek, vatandaşlara yeni içme suyu hattından su verilmeye başlanacak. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilecek olan çalışma hakkında mahalle sakinlerine hitaben şu bilgilere yer verildi:

"Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından aşağıda belirtilen cadde ve sokaklardaki yeni içme suyu hattı çalışmaları tamamlanmış olup içme suyu hattı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki eski su hatları kalıcı olarak iptal edilerek, yeni su hatlarına geçiş yapılacaktır. Belediyemiz su arıza ekiplerince 8 Eylül 2015 ve 10 Eylül 2015 tarihleri arasında eski su hatlarındaki şebeke suyu kalıcı olarak kesilecektir. Söz konusu çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları ve yeni su hatlarına geçiş yapılabilmesi için mesken su bağlantısı ve tesisat işlemlerini yapmalarını önemle rica ederiz."

İÇME SU HATTI YENİLENEN SOKAK VE CADDELER

Açıklamanın devamında, "Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirli aşamalar ile gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında aşağıdaki mahallere bağlı sokak ve caddelerde ikamet eden vatandaşlarımız sularını yeni içme suyu hattından kullanacaklardır. Yeni hatta geçecek mahalle ve sokakları ise; Ertuğrulgazi Mahallesi; Bahçelievler, Cinas, Egemenlik, İdil, İstanbul, Kaynak, Özden, Stadyum, Şehit Mesut Bilir, Şehit Tahsin Büyükçoban ve Ünver sokakları. İsmetpaşa Mahallesi; Bilecikliler, Çağdaş, Nevzat, Nişancı, Okul 1, Selöz 1, Serap, Tikveş, Yeniyol, Yıldız ve Yurt sokakları ile Selöz Caddesi. Beşiktaş Mahallesinde ise, Çiftlikli, Hadi Arıncı, Hizmet sokakları yer alırken, Gazipaşa mahallesinde Erikli, Futbol, Hakalmaz, İstanbul, Leylak ve Meltem sokakları olarak düzenlendi" diye belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik İçme Suyunu Yeni Hattan Almaya Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement