Bilecik'te Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı

Bilecik\'te Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı

Bilecik İl Özel İdaresi ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Bilecik’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

12.12.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Özel İdaresi ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Bilecik'te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı.

İstasyon Kapalı Spor Salonu'nda yapılan gerçekleşen malzeme dağıtımına, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, kurum müdürleri, Bilecik'i BAL'da temsil eden Vitraspor başkan ve sporcuları, Bilecik'i Bayanlar 3. Liginde temsil eden grubunun lideri Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor takımı başkanı ve sporcuları, Bilecik 1 ve 2. Amatör Lig'de mücadele eden spor kulüplerinin başkanları ile temsilcileri katıldı.

"Amatör spor kulüplerimiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyan kuruluştur"

Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine verilen önemden bahsetti. Faydaları saymakla bitmeyen sporun 7'den 70'e tüm vatandaşların yapması gereken bir dünya gerçeği olduğundan bahseden Yıldız, "Gençlerimize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı tüm spor kulüplerimize ve ASKF'ya teşekkür ediyor ve hepsine başarılar diliyorum. Malzeme yardımımız 1. Amatör ve 2. Amatör Lig, Bölgesel Amatör Lig'de yarışan toplam 31 spor kulübüne ve ayrıca okul sporları yarışmalarında kullanılmak üzere İl Özel İdaremiz tarafından alınmıştır. Amatör spor kulüplerimize yapılan malzeme yardımları için gerekli imkanları sağlayarak bu güzel ortamın oluşmasında destek olan başta sayın Valimize, İl Özel İdaremize ve İl Genel Meclisimize huzurlarınızda kurumum ve tüm spor kulüpleri adına teşekkür ediyor, kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.

Bilecik Valisi Sülyeman Elban ise; tüm spor kulüplerine başarılar dileyerek, "Bizlerin gayreti amatör spor kulüplerimizin de aracılığı ile sporu en alt tabakaya kadar yayıp, istifadesini en üst seviyede tesisleri tutabilmektedir. Ben sizlerin zor şartlar altında çalıştığınızı biliyorum, gayretlerinizi takdir ediyorum ve emeğinize teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan konuşmaların ardından Bilecik Gençlik Spor Kulübü tarafından hazırlanan ikramlara geçen protokol üyeleri ve kulüp temsilcileri bol bol sohbet ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement