Bilecik'te CHP'nin kuruluş yıl dönümü kutlama programı - Son Dakika
Politika

Bilecik'te CHP'nin kuruluş yıl dönümü kutlama programı

Bilecik\'te CHP\'nin kuruluş yıl dönümü kutlama programı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 97'inci yıl dönümü dolayısıyla Bilecik'te bir kutlama programı düzenlendi.

09.09.2020 13:28  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 97'inci yıl dönümü dolayısıyla Bilecik'te bir kutlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanındaki programa, Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bilecik'te CHP'nin kuruluş yıl dönümü kutlama programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülist vaatlerde bulunuyor
    14:17 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Muhalefet partileri popülist vaatlerde bulunuyor

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefet partilerinin popülist vaatlerine dikkat çekerek, Ankara ve İstanbul belediye başkanlarının vaatlerinin büyük bir kısmını gerçekleştiremediklerini söyledi. Tekin, seçim çalışmalarında karşılaştığı iki tür insanın farkına da değindi ve vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Ayrıca, Tekin Çat ilçesinde yeni bir öğretmenevi kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:14 Kırıkkale'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kırıkkale'de 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mehmet Makas başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçim sürecinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınan tedbirler, seçim günü yapılacak işlemler ve riskli durumlar değerlendirildi. Vali Makas, toplantıda her türlü tedbirin alındığını belirterek, sonuçların Kırıkkale ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı
    14:14 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

    31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçeceği konuşulan Bursa'daki mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda 90 bin kişinin olduğunu açıkladı. Erdoğan, "Durmak yok, yola devam. Pazar günü inşallah sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Bursa'yla birlikte Türkiye Yüzyılına hazırlanıyoruz. Biz biliyoruz ki Bursa'nın boş lafla işi olmaz" dedi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma ve havacılıkta başarı hikayesini vurguladı
    14:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin savunma ve havacılıkta başarı hikayesini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin son 20 yılda savunma ve havacılıkta büyük bir başarı hikayesi ortaya koyduğunu belirtti. Türk gençlerinin önündeki engeller kaldırıldığında dünyanın en iyi teknolojilerini geliştirebileceklerini gösterdiklerini vurgulayan Kacır, Türkiye'nin iftihar kaynağı projelerin genç mühendisler tarafından geliştirildiğini söyledi. Ayrıca, Bakan Kacır, Türk gençliğiyle birlikte yeni başarı hikayelerini sürdürmek istediklerini ve uzayda da daha geniş bir ekosistem inşa etmek için çalıştıklarını belirtti.

  • Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı
    14:06 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi sonrası bağımsız aday olarak katılma kararı alması ve CHP'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun açıklamaları tartışma yarattı.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Canlı Hayvan Pazarı ve Şire Pazarı esnafını ziyaret etti
    14:03 AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Canlı Hayvan Pazarı ve Şire Pazarı esnafını ziyaret etti

    AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Canlı Hayvan Pazarı ve Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. Er, çiftçilerin desteklerini açıkladı ve sorunları dinledi. Ayrıca, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Malatya'da önde olduğunu belirtti ve esnafın yerinden zorla edilemeyeceğini vurguladı.

  • Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek
    14:02 Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, hazırladığı kıyı kenar projesi ile hem Bodrumluları yeniden denizle buluşturacak, hem de sahillerdeki işgallere son verecek.


Advertisement