Bilecik'te Çiftçi Eğitim ve Yayım Çalışmaları - Son Dakika
Yaşam

Bilecik'te Çiftçi Eğitim ve Yayım Çalışmaları

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi tarafından Yenipazar ilçesinde başlangıcı yapılan 2018-2019 yılı çiftçi eğitim ve yayım çalışmaları kapsamındaki programa, Bilecik'in Gölpazarı ilçesi, Kızıldamlar, Kurtköy, Selöz, Taşçılar, Yeniköy, Küplü,...

08.02.2019 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi tarafından Yenipazar ilçesinde başlangıcı yapılan 2018-2019 yılı çiftçi eğitim ve yayım çalışmaları kapsamındaki programa, Bilecik'in Gölpazarı ilçesi, Kızıldamlar, Kurtköy, Selöz, Taşçılar, Yeniköy, Küplü, Vezirhan, Kayabeli ve Alpagut köyleri ile devam edildi.

İl Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisleri Derya Aksu, Yasemin Çam ve Özgür Aras, teknikerler İlyas Balı, Hakan Kayılı'nın eğitmen olarak yer aldığı eğitim programları Bilecik Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli'nin katılımları ile gerçekleştirildi.

Program hakkında bilgi veren Bilecik Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli, "İlçe ve köy merkezlerinde düzenlenen eğitim çalışmalarında üreticilerle bir araya gelinerek, yaz dönemi il müdürlüğü teknik personellerinin yapmış oldukları arazi kontrolleri sırasında karşılaştığı sorunlar ve çiftçilerden gelen talepler doğrultusunda eğitim programları hazırlandı. Eğitim programında yapılan sunumların ardından üreticilerin soru ve önerileri alınarak üretimde verim ve kalitenin artması adına tavsiyelerde bulunuldu. Teorik olarak düzenlenen programlara arazi çalışmaları ile devam edilerek uygulamalı budama eğitimleri verildi" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bilecik'te Çiftçi Eğitim ve Yayım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar
    11:23 Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar

    Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik tellerinin birbirine temas etmesi ve yaşanan patlama sonrası ilçede elektrik kesintisi yaşandı.

  • Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu
    11:23 Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu

    Eskişehir'de sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve kuvvetli rüzgar nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar yollarda güçlük çekerken, polis ve karayolları ekipleri önlem aldı.

  • İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor
    11:23 İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor

    İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Belsa A Blok önünde gerçekleştirilen mantar dağıtımıyla vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.

  • Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi
    11:20 Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İstinat duvarının çöktüğü alan dron ile görüntülendi. Apartmandakiler tahliye edildi.

  • İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı
    11:15 İstanbul Valisi Yıldıztabya'daki Toprak Kaymasıyla İlgili Açıklama Yaptı

    İstanbul Valisi Davut Gül, Yıldıztabya'da meydana gelen toprak kaymasının ardından bölgede incelemelerde bulundu. 30 evin boşaltıldığını ve tahliye edilen kişilerin otellere yerleştirildiğini açıklayan Vali Gül, ev sahipleri ve kiracılar için kalıcı çözümler üzerinde çalıştıklarını belirtti.

  • Esenyurt Belediyesi Sokakları Estetik Bir Görünüme Kavuşturuyor
    11:14 Esenyurt Belediyesi Sokakları Estetik Bir Görünüme Kavuşturuyor

    Esenyurt Belediyesi, ilçede tahribata uğramış refüj ve kavşakların boyamasını ve onarımını yaparak sokakları estetik bir görünüme kavuşturuyor. Yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren belediye, Esenyurt genelindeki çalışmalarını hız kesmeden devam ettireceğini belirtti.


Advertisement