Bilecik'te "Çocuk Şenliği" Programı - Son Dakika
Yaşam

Bilecik'te "Çocuk Şenliği" Programı

Bilecik\'te "Çocuk Şenliği" Programı

Bilecik İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarının yıl sonu etkinlikleri kapsamında "Çocuk Şenliği" programı düzenlendi.

09.05.2019 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarının yıl sonu etkinlikleri kapsamında "Çocuk Şenliği" programı düzenlendi.

Bilecik Pelitözü Göl Parkta gerçekleşen program, İl Müftü Vekili İbrahim Özen, Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Kur'an kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, öğrenci sayılarının her geçen gün arttığını belirterek, "Bu kurslarımıza gelen minik öğrencilerimiz hem din eğitimini hem de anaokulu eğitimini beraber alıyor. Bu yaş, insan eğitim-öğretim hayatında gerçekten çok önemli bir dönem. Bu yaş grubundaki çocuklarımız her şeyi öğrenmek istiyor, merak ediyor, bizleri soru yağmuruna tutuyor. Bu yaşta öğrenilen bilgiler, kazanılan davranışlar, genellikle kalıcı oluyor. Onun için bu yaştaki eğitim çok önemli. Bu eğitim ve öğretime önem verip, çocuklarımızı buraya gönderen velilerimize teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımız inşallah diğer velilerimize örnek olur ve bu hizmeti tüm çocuklarımıza ulaştırırız" ifadelerine yer verdi.

Program, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavet edip, Hadis-i Şerif ve şiirler okumaları, Ramazan tiyatrosu, mendil kapmaca, yumurta yarışı, sandalye kapmaca, halat yarışları gibi etkinlikleri yapmasıyla son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bilecik'te 'Çocuk Şenliği' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement