Bilecik'te "Gelecek İçin Gençlik" Projesi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Gelecek İçin Gençlik" Projesi

Bilecik'te faaliyet gösteren Ulu Çınar Kültür ve Eğitim Derneği "Gelecek için gençlik" projesi kapsamında program düzenledi.

10.07.2015 08:28  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİLECİK ( AA ) - Bilecik'te faaliyet gösteren Ulu Çınar Kültür ve Eğitim Derneği tarafından "Gelecek için gençlik" projesi kapsamında program düzenlendi.

Dernek Başkanı Kadri Köse, Bilecik Edebali Ortaokulu'nda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, dernek olarak her yıl icra ettikleri gibi, bu yılda 4 haftalık bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yapılan çalışmada temeli ele aldıklarını anlatan Köse, "Rabbimizin bize mahzar lütfü ve ihsanı olan kuranı harf harf, kelime kelime, okutmak, öğretmek için, hep beraber gayret ettik. Bu noktada çocuklarımız Kur'an-ı Kerime  geçti. Dernek  olarak çalışmalarımızı  mevsimlik değil. Haftada bir gün çalışma planlıyoruz ve velilerin desteğiyle çalışmayı devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, PTT Başmüdürü Halit Taşpınar ve üyeler ile velilerin katıldığı programda, öğrenciler tarafından hazırlanan ilahi, sure, vecize, 40 hadis ve piyes gösterisi sunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Gelecek İçin Gençlik' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement