Bilecik'te Okul Öncesi Etkinlik Sergisi Açılışı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Okul Öncesi Etkinlik Sergisi Açılışı

Bilecik\'te Okul Öncesi Etkinlik Sergisi Açılışı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Anaokulu tarafından düzenlenen okul öncesi etkinlik sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

02.05.2017 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Anaokulu tarafından düzenlenen okul öncesi etkinlik sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anaokulu Müdürü Fatoş Karaca Beler, anaokulunun üniversite ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete başladığını söyledi.

Anaokulunun 2 sınıf, 2 öğretmen ve 24 öğrenci ile eğitime devam ettiğini söyleyen Beler, şu bilgileri aktardı:

"Sergimizin konusu olan okul öncesi etkinlikleri, çocukların çok yönlü gelişimini destekleyen mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlayan bedensel, sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimi için gerekli deneyimi yaşatan aynı zamanda dünyayı tanımasına, hissettiği olumlu ve olumsuz duyguları ifade etmesine olanak tanıyan faaliyetlerdir. Çocuklarımız geleceğimizin ışıltısı ve aynasıdır. onları nasıl yetiştirirsek gelecekte karşılığını mutlaka alırız."

İki öğrenci tarafından İstiklal Marşı'nın ezbere okunması ve öğrencilerin gösterilerinin ardından okul öncesi etkinlik sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından protokol üyeleri sergiyi gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Okul Öncesi Etkinlik Sergisi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement