Bilecik'te Osmanlı Hamamına Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Osmanlı Hamamına Büyük İlgi

Bilecik Belediyesi tarafından Hamsu Vadisi girişinde yapılan "Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi", vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

14.08.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından Hamsu Vadisi girişinde yapılan "Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi", vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Keselikler, sauna, buhar odası, göbek taşı ve Osmanlı mimarisi ile dikkat çeken hamamın ilerleyen günlerde sağlık hizmetleri ile de Bileciklilerin ilgi odağı haline gelmesi bekleniyor.

İşletmeci Sedat Telli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hamam ve fizik tedavi merkezini 1 Mayıs itibarıyla hizmete aldıklarını ve yoğun bir müşteri talebi olduğunu söyledi.

Telli, "Eski belediye başkanı AK Parti Milletvekili Selim Yağcı tarafından hizmete sokulan binanın mimarisi Osmanlı mimarisine uygun olarak yaptırıldı. Kadın ve erkekler olmak üzere iki hamamı var. Burayı ihale usulüyle devraldık. İçeride keselikler, göbek taşı, sauna, buhar odası, medikal masaj için üç odamız bulunuyor. Alt kata yakın zamanda fizik tedavi merkezi açılacak. Bel, boyun fıtığı, felçli hastaların bakımını da sağlayacağız. Sağlık anlamında da hizmet vereceğiz. Erkeklere her gün, kadınlara haftanın 6 günü açık. Kesecilerimiz özel eğitimli." diye konuştu.

Saat 07.00'den 00.00'ye kadar müşteri geldiğini aktaran Telli, "Çevre illerden geliyorlar. Şu an için çok memnunuz. 10 kişiden oluşan bu ekip daha önce Fethiye Ölü Deniz mevkisinde hizmet veriyordu. Her geçen gün daha yeni fikirler ile Bileciklilerin tercih ettiği mekanlar arasında yerimizi almaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Osmanlı Hamamına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement