Bilecik'teki Sporcuların Başarısı - Son Dakika
Spor

Bilecik'teki Sporcuların Başarısı

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki sporcuların tekvando, atletizm ve dart branşlarında madalya kazandığı bildirildi.

26.05.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki sporcuların tekvando, atletizm ve dart branşlarında madalya kazandığı bildirildi.

İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Tekvando Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında bulunan ve Muğla Marmaris'te düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası'na katılan 4 sporcudan 73 kiloda Buse Hanife Devlez'in Türkiye ikinciliği, Eskişehir'deki Kulüpler Arası Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Hayriye Nur Arı'nın 100 metre engelli koşuda Türkiye şampiyonluğu elde ettiği kaydedildi.

Antalya'da yapılan Türkiye Dart Şampiyonası 5. ayak turnuvasında da kızlar kategorisinde Merve Kartal Yıldız'ın Türkiye üçüncülüğü, erkekler kategorisindeyse Sefa Ateş'in Türkiye ikinciliği ve Türkiye sıralaması genç erkekler kategorisinde Yunus Can Yıldırım'ın Türkiye birinciliği aldığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ın çeşitli branşlarda başarılara imza atan sporcuları ve antrenörleri kabulünde, sporcuların çeşitli illerde düzenlenen müsabakalara katılarak Bilecik'i en güzel şekilde temsil ettiği kaydedilerek, "Sporcularımız, çok önemli başarılara imza atmışlardır. Gittikleri her müsabakadan kupa ve madalyalarla dönerek bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bilecik'teki Sporcuların Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement