Bilecikspor Taraftarlarından Birlik ve Beraberlik Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Bilecikspor Taraftarlarından Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Bilecikspor Taraftarlarından Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Bilecik’te 1. Amatör Lig birinci hafta müsabakası olan Bozüyük Vitraspor-Bilecikspor maçı öncesi Bilecikspor taraftarlar grubu, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Nasıl ağırlanırsak öyle karşılık veririz” dediler.

15.09.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te 1. Amatör Lig birinci hafta müsabakası olan Bozüyük Vitraspor-Bilecikspor maçı öncesi Bilecikspor taraftarlar grubu, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Nasıl ağırlanırsak öyle karşılık veririz" dediler.

Bilecik ile ilçesi olan Bozüyük arasında yıllardır süregelen ve Bozüyükspor'un 2 Lig'e çıkmasının ardından ara verilen rekabet bu sene Bozüyük Vitraspor'un Bölgesel Amatör Lig'den (BAL) Bilecik 1. Amatör Lig'e düşmesi ile tekrar başladı. Bozüyükspor'un maddi sıkıntılar ardından kulübün kapanma noktasına gelmesi ve Bozüyük'ü temsilen profesyonel ligdeki tek temsilcisi olan Vitraspor'un Bilecik 1. Amatör Lig'e düşmesi ve ilk hafta evinde Bilecikspor ile karşılaşması taraftarlar arasında rekabeti de tekrar alevlendirdi. 20 Eylül 2015 Pazar günü Bozüyük çim sahada oynanacak müsabaka öncesi Bilecikspor'un "Belekoma Tayfa" taraftar grubu sözcüsü Samet Avcı, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, tüm taraftarları sağduyulu olmaya davet etti. Avcı, Bilecik ile Bozüyük arasındaki sportif rekabetin hiçbir zaman bitmediğini ve bu rekabetin taraftarlar arasında yıllardır bir husumet haline geldiğini belirterek, "Biz Pazar günü yaklaşık 3 otobüs Bozüyük deplasmanına gideceğiz. Türkiye'de yaşanan son günlerdeki terör olayları sebebiyle tüm taraftarlarımızı birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmaya davet ediyorum. Bizler deplasmanda nasıl karşılanırsak, nasıl misafirperverlik edilirse bizler de Bilecik'te ona göre tepkimizi göstereceğiz ama iyi temenniler içinde bu maçın oynanacağını ümit eder, her iki takıma başarılar dileriz" dedi.

Samet Avcı ayrıca, Bozüyük'e gidecek taraftarların otobüslerinin Pazar günü saat 14.00'da Şehitler Parkı'ndan kalkacağını da sözlerine ekledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecikspor Taraftarlarından Birlik ve Beraberlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement