Bilecikspor Yönetiminden Rektör Taş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bilecikspor Yönetiminden Rektör Taş'a Ziyaret

Bilecikspor Yönetiminden Rektör Taş\'a Ziyaret

Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’ı makamında ziyaret etti.

07.09.2017 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik spor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'ı makamında ziyaret etti.

Rektör İbrahim Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Kulüp Başkanı Dilek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Taş, "Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek Bey ve Yönetim Kurulu üyeleri bizleri makamımızda ziyarette bulundular. Başkan Harun Bey ve yönetimini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sporun, sporcunun ve sporseverin her zaman yanındayız. Her zaman olduğu gibi Bilecikspor'un yanındayız, başarılı olmaları noktasında desteklemeye hazırız. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum" dedi.

Ardından Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve Yönetim Kurulu üyeleri Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, ziyaretlerinin devam ettiğini belirterek, " Sayın Müdürümüzle Bilecik'teki sportif faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bilecik Edebali stadının yanında bulunan suni çimde akşam antrenmanlarının yapılabilmesi için sahanın ışıklandırılmasının yetersiz olduğunu ve ışıklandırma sisteminin arttırılması gerektiğini müdürümüze ilettik. Sağolsun müdürümüz konuyla bizzat ilgilendi ve gerekli talimatları verdi. Kendisine Bilecikspor kulübü olarak ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Ziyaretleri sonunda Kulüp Başkanı Dilek, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'a ve Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldıza Bilecikspor atkısı ve çiçek takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecikspor Yönetiminden Rektör Taş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement