Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Dicle Üniversitesi'nden - Son Dakika
Güncel

Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Dicle Üniversitesi'nden

Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Dicle Üniversitesi\'nden

Dereceye giren öğrenciler madalyaları ile birlikte Dicle Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

21.04.2015 10:20  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Dicle Üniversitesi takımı, Genç Erkekler 70 kg'da Abdülkerim Gündüz Türkiye 1.si, Genç Bayanlar 55 kg'da Leyla Yalınkılıç Türkiye 4.sü, Genç Bayanlar 50k g 'da Emine Tunca Türkiye 6.sı ve Genç Bayanlar 70kg'da Hilal İloğlu'nun Türkiye 5.si olmuştu.

Bilek güreşi takım sorumlusu Nihat Mızrak, takım olarak bu seviyelere gelmelerinde öğrencilere desteklerini esirgemeyen ve sporcuların her zaman yanlarında olan Dicle Üniversitesi yönetimine ve aynı zamanda Spor Birliği Başkanı olan rektör yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'e teşekkür etti.

Eyigün de 2014-2015 eğitim-öğretim yılı içerisinde Futsal, tekvando, karate, masa tenisi, voleybol, basketbol gibi birçok spor dalında dereceler elde ettiklerini, bu galibiyetlerin tesadüf olmadığını, büyük bir çalışmanın neticesinde elde edilen bu başarının gururunu yaşadıklarını ifade etti. Eyigün; "Öğrencilerimizin bu kadar spor dalında derece elde etmesi küçümsenemez. Özellikle bu eğitim-öğretim yılında elde ettiğimiz galibiyetler ve başarılar için, ilimizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bu başarıların devamı da gelecektir. Buna sonsun ve yürekten inanıyorum" dedi.

Eyigün, öğrencilere hediye takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Dicle Üniversitesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement