Bilet Urla'da Satılmış - Son Dakika
Güncel

Bilet Urla'da Satılmış

Bilet Urla\'da Satılmış

Büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletin, İzmir Urla'daki İsmail Hakkı Gülten tarafından satıldığı belirtildi.

01.01.2012 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde büyük ikramiyenin isabet ettiği 4336149 numaralı çeyrek biletin, İzmir Urla'ndaki tek sabit bayisi İsmail Hakkı Gülten tarafından satıldığı belirtildi. Yaklaşık 10 bin yılbaşı bileti sattığını söyleyen bayi İsmail Hakkı Gülten, "10 yıldır Milli Piyango bileti satıyorum. Teselli ikramiyesi bizim bayiiden çıktı. Büyük ikramiyenin de bizim buradan satıldığını tahmin ediyorum. Çünkü yılbaşına ait yaklaşık bir düzine faturam var. Faturalar muhasebecide. Ancak Urla'dan satıldığı kesinse benden almışlardır" dedi.

Urla'da pek çok kişinin kendisinden alışveriş yaptığını anlatan Gülten, "Urla'nın yerlisi de yazlıkçısı da inşaat işçisi de benden bilet alır. Kimin aldığını tahmin edemiyorum çünkü çok fazla bilet satıldı. Seri alan da çok oldu. Ancak kime çıktıysa hayırlısı olsun, inşallah Urlalı birine çıkmıştır. Kendisinden bir talebimiz yok" diye konuştu.

Büyük ikramiyelerden birinin Urla'dan satıldığını duyan vatandaşlar ise gün boyu İsmail Hakkı Gülten'in dükkanına akın etti. Meraklarını gidermek için bayiye geldiklerini dile getiren vatandaşlar, ikramiyenin kime çıktığını tahmin etmeye çalıştıklarını, paranın talihliye hayır getirmesini diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilet Urla'da Satılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement