Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada

Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada Halk otobüsü şoförü Barış Odabaşı: "Tamamen öldürmeye teşebbüs etti, hayatımı zor kurtardım" Eskişehir'de biletsiz yolculuk yapmaya çalışan şahıslara engel olmaya çalışan halk otobüsü şoförüne...

20.02.2022 20:03  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada

Halk otobüsü şoförü Barış Odabaşı:

"Tamamen öldürmeye teşebbüs etti, hayatımı zor kurtardım"

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de biletsiz yolculuk yapmaya çalışan şahıslara engel olmaya çalışan halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı anı şoför kabinindeki kameraya yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Tepebaşı ilçesine bağlı Muttalip Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, duraktan kalkışa hazır vaziyette bekleyen 59 hat numaralı, 26 BL 571 plakalı belediye halk otobüsüne 2 kadın biletsiz binmeye çalıştı. Otobüs şoförü ise biletsiz yolcuları araca bindirmek istemedi. Bunun üzerine şoförle tartışan kadınlar bir süre telefonla konuştu. Telefon görüşmesinin ardından Gökhan P. isimli şüpheli aracıyla durağa geldi. Otobüse binerek tartışmaya dahil olan şüpheli, şoförü art arda yumruk darbeleriyle darp etmeye başladı. Kavganın büyümesiyle bıçak çeken şüpheli Gökhan P., otobüs şoförü Barış Odabaşı'yı ikisi bacağından ve biri karnından olmak üzere 3 bıçak darbesiyle yaraladı. Sonrasında otobüsten inen şüpheli geldiği araçla birlikte olay yerinden kaçtı. Olay anı otobüsün şoför kabininde bulunan kameraya yansıdı.

Yaralanan otobüs şoförü Barış Odabaşı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şoförün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüpheli Gökhan P. ise polis ekiplerine teslim oldu.

"Tamamen öldürmeye teşebbüs etti, hayatımı zor kurtardım"

Hastanedeki odasında olay anını anlatan otobüs şoförü Barış Odabaşı, "26 BL 511 plakalı belediye otobüsünün şoförüyüm. Muttalip son durağına geldim. 10 dakika vaktim vardı, bir mola yapayım dedim. O sırada kartsız bir yolcu geldi. Yolcunun kartı olmadığı için 'HES kodunuz yok, alamam.' dedim. O esnada karın kısmımdan ve bacak kısmımdan olmak üzere 3 kere bıçakladı. Tamamen öldürmeye teşebbüs etti. Hayatımı zor kurtardım" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen açıklama yaptı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Haftanın 7 günü özveriyle çalışan ve emekleri dolayısıyla her zaman minnet duyduğumuz otobüs şoförlerimizden Barış Odabaşı'nın görevi başında biletsiz otobüse binmek isteyen bir yolcunun yakını tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrendim. Sevgili Barış'ın sağlık durumunun iyi olması en büyük sevincimiz. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, adli sürecin takipçisi olacağımızın kamuoyunca bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Biletsiz yolcuları engellemek isteyen halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement