Bilge Çocuk Temmuz Sayısı Bayilerde! - Son Dakika
Güncel

Bilge Çocuk Temmuz Sayısı Bayilerde!

"Bilge çocukların dergisi" sloganını taşıyan Bilge Çocuk dergisinin Temmuz sayısı çıktı. Bilge Çocuk, yedi yaş ve üzeri çocuklara hitap eden aylık bir dergi.

10.07.2017 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derginin bu sayısında, "Piknik Yapmak İçin En Uygun Gezegen" başlığı altında gezegenler çocukların anlayacağı şekilde ve mizahi bir üslupla Özkan Öze tarafından kaleme alınmış.

Dergide yine çocukların ilgisini çekecek haberler, temmuz ayında doğada nelerin olduğunu ve hangi gıdaların tüketilmesi gerektiğini öğreten Doğa Takvimi, Mustafa Ruhi Şirin ve Bestami Yazgan'ın çocuklara özgü şiirleri, Acayip İcatlar ve çok eğlenceli "Yüzük Kaçırma" oyunu yer alıyor. Melih Tuğtağ da mizahi üslubuyla kirpiyi çocuklara anlatmış.

Dergi, çizgi hikâye ve mizah yönüyle bu ay yine güçlü. Başlarından geçen olaylarla hem güldüren hem düşündüren Afacanlar Sınıfı, okurların dertlerine deva Profesör Limon Kafa, hayvanların komik dünyası Böcekistan çocuklara keyifli okumalar sunuyor. Mevlana İdris'e ait İyilik Dükkanı bölümünde de çocuklardan gelen iyilikler yer alıyor. Birbirinden yararlı zekâ soruları, dikkat ve beceri gerektiren etkinlikler, evde yapılabilecek deneyler de dergi sayfalarında meraklı ve heyecanlı bilge çocukları bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilge Çocuk Temmuz Sayısı Bayilerde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement