Bilgen'in İlk Kitabı: "Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek" - Son Dakika
Yerel

Bilgen'in İlk Kitabı: "Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek"

Bilgen\'in İlk Kitabı: "Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek"

Psikiyatr-Psikoterapist Dr. İbrahim Bilgen’in ilk kitabı ‘Benim Hayatım Hep Böyle Mi Geçecek’ isimli kitabı satışa sunuldu.

19.01.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Psikiyatr-Psikoterapist Dr. İbrahim Bilgen'in ilk kitabı 'Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek' isimli kitabı satışa sunuldu.

Bilgen, panik atak hastalarının, neleri yapıp neleri yapmadığında hastalığın tuzaklarından kurtulabileceklerini bu kitabında, karşılıklı seanstaymış gibi anlattı. Kitabı okuyacak kişilere "Bu kitabı okurken karşılıklı konuştuğumuzu ve seansta olduğumuzu hissetmenizi arzu ettim" diyen Bilgen, "Son zamanlarda tüm dünyada toplum sağlığı için ciddi bir tehdit haline gelen panik atak, modern hayatın yarattığı stres, belirsizlik, maddi ve manevi sıkıntılarla birlikte gittikçe daha çok insanı etkilemektedir" açıklamasını yaptı.

Dr. İbrahim Bilgen'in yazdığı editörlüğünü Elif Dinçer'in yaptığı hayatın içinden kesitler olan kitabın türü ise Kişisel Gelişim.

Epsilon Yayınevi'nden çıkan 192 sayfadan oluşan 'Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek' isimli kitap 21 Ocak Çarşamba gününden itibaren tüm D&R'lar da 22 TL'den satışa sunulacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgen'in İlk Kitabı: 'Benim Hayatım Hep Böyle mi Geçecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement