Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Sektörleri İki Kat Hızla Büyümeli - Son Dakika
Güncel

Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Sektörleri İki Kat Hızla Büyümeli

TC. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün katılımı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü ile TÜBİSAD tarafından Türkiye Bilişim Zirvesi" düzenlendi.

16.03.2018 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜBİSAD Başkanı Kübra Erman Karaca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektörlerinin 2023 hedefine ulaşması için, 2016'da kaydedilen büyümenin yaklaşık 2 katı hızda bir yıllık ortalama büyüme hızını yakalaması gerektiğini söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, sanayi üretiminde katma değeri ve ileri teknoloji ürünlerini artırmak amacıyla başlatılan "Sanayide Yüksek Teknolojiye Geçiş Programı" kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü ile TÜBİSAD tarafından Türkiye Bilişim Zirvesi" düzenlendi.

Sanayide Yüksek Teknolojiye Dönüşüm Programı ve yerlileştirme çalışmalarına ilişkin bilgilendirmenin yapıldığı, önerilerin değerlendirildiği zirvede açılış konuşması yapan TC. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, bilişim devrimi ile şekillenen dünyanın bilim ve teknoloji omurgası üzerinde yükseldiğini belirterek, TÜBİSAD üyelerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Sektörleri İki Kat Hızla Büyümeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement