Bilgi ve Münazara Yarışmalarının Konya Elemeleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Bilgi ve Münazara Yarışmalarının Konya Elemeleri Başladı

Bilgi ve Münazara Yarışmalarının Konya Elemeleri Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında her yıl 31 ilçeye yönelik düzenlediği bilgi ve münazara yarışmalarının Konya elemeleri başladı.

21.02.2019 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında her yıl 31 ilçeye yönelik düzenlediği bilgi ve münazara yarışmalarının Konya elemeleri başladı.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşen "Haydi Bil Bakalım" adlı bilgi yarışması ve "Haydi Konuş Bakalım" adlı münazara yarışmalarının Konya il elemelerinde öğrenciler bir üst tura çıkabilmek için yarıştı. 31 ilçedeki ortaokullara yönelik düzenlenen bilgi ve liselere yönelik düzenlenen münazara yarışmalarında ilçelerinde birinci olan öğrenciler Konya il elemelerinde mücadele etme hakkı kazanıyor. İl elemelerinde kendi aralarında yeniden yarışan ilçe birincileri, bilgi yarışmasının Nisan ayındaki, münazara yarışmasının da Mayıs ayındaki finallerinde bu kez Konya birincisi olabilmek için mücadele veriyor. Konya il elemeleri için ilçelerden şehir merkezine gelen öğrenciler Konya'yı da gezme fırsatı buluyor. Öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi, İstiklal Harbi Şehitler Abidesi, Mevlana Hazretleri Türbesi ve Konya Bilim Merkezini rehberler eşliğinde gezerek Konya'yı daha yakından tanıyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilgi ve Münazara Yarışmalarının Konya Elemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement