Bilic'in Geleceği Sallantıda! - Son Dakika
Spor

Bilic'in Geleceği Sallantıda!

Bilic\'in Geleceği Sallantıda!

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, 2017 yılında sadece 3 galibiyet alabildi. West Ham yönetimi ise Bilic'e sezon sonu görüşelim dedi...

04.05.2017 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Slaven Bilic, West Ham United'tan ayrılıyor mu? Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic, West Ham ile yol ayrımında... İnişili çıkışlı bir sezon yaşayan West Ham United, 2017 yılında Slaven Bilic yönetiminde sadece 3 maç kazanabildi. Londra ekibinin yönetimi ise kötü form üzerine Hırvat teknik adamı görüşme odasına çağırdı.

Premier Lig'de geçen sezon gösterdiği performansın çok uzağında olan West Ham United'ı kalan haftalarda da zorlu maçlar bekliyor. Bu haftasonu Tottenham ile karşılaşacak olan West Ham, Liverpool'u ağırladıktan sonra Burnley deplasmanına konuk olacak.

YERİNE BENITEZ VEYA MANCINI GEÇECEK!

Kötü performans üzerine West Ham United yönetimi, Slaven Bilic ile sezon sonunda konuşma kararı aldı. Kalan maçlarda kötü sonuçlar alınması halinde Beşiktaş'ın eski teknik direktörünün görevine son verileceği belirtiliyor.

West Ham United'ın Bilic'i kovması halinde ise Rafael Benitez veya Roberto Mancini'den birisini takımın başına getireceği iddia ediliyor.

West Ham, 35 hafta sonunda Premier Lig'de topladığı 39 puanla 15. sırada yer alıyor. Bilic'in ekibinin hala matematiksel olarak küme düşme tehlikesi bulunuyor.

Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Bilic'in Geleceği Sallantıda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement