Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi - Son Dakika
Güncel

Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendiBİLECİK Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde hazırlanan bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

07.02.2022 10:44  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

BİLECİK Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde hazırlanan bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Çocuklara bilimin önemi ve bilimin yaşamdaki yerini öğretme ve gösterme amacıyla düzenlenen programa katılan çocuklar, birçok konuda yapılan deneyleri büyük bir keyif ve merakla izledi. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Algın, birim müdürleri, öğrenci ve aileleri katıldı.

Çocuklar deney yaptılar, yanardağ ve bulutun nasıl oluştuğunu öğrendiler

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesislerindeki çocuklar yanı sıra kentteki özel kreşlerden de öğrencilerin katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan Bilecik Belediyesi, Kent Konseyi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde anlamlı ve faydalı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Teknoloji ve bilim çağında yaşıyoruz. Amacımız çocuklarımızı bilimle tanıştırmak ve bilimin yaşamımızdaki yerini göstermektir. Çok güzel ve faydalı bir etkinlik oldu. Çocuklar da büyük bir keyif aldılar. Katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve aileleri de düzenlenen programı çok beğendiklerini belirterek, katkısı olanlara teşekkür etti.

Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilim şenliğine katılan çocuklar hem eğlendi hem öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement