Bilişim sektörüne ödül geldi - Son Dakika
Kobi

Bilişim sektörüne ödül geldi

Bilişim sektörüne ödül geldi

Protokol Dergisi'nin düzenlediği Medya, Siyaset,İş Dünyası ödülleri Ankara'da protokol katılımıyla sahiplerini buldu.

19.09.2019 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bhs Group Kurucu Başkanı ayrı zamanda İstanbul Azerbaycan Dostluk Derneği Başkan Yard. olan Atakan TAŞUR, gecede Bilişim sektörüne katkıları ve uluslararası yaptığı çalışmalar adına ödüle layık görüldü. Ankara Bera Otel'de düzenlenen geceye TBMM yetkilileri, Mersin Valisi, Albayrak Holding ve birçok iş dünyasından kişi katılım gösterdi.

Atakan TAŞUR; Protokol Ödülleri gecesinde aldığı ödül sırasında; ''Devletimizin bölünmez bütünlüğü için çaba gösteren siyaset erkanı, Ülke ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayan değerli İş Dünyası'nın önünde yaptığımız çalışmaların takdir edilmesi benim için apayrı bir gurur ve onur kaynağıdır gecede ödül alan tüm isimleri canı gönülden tebrik ediyorum Allah birlik beraberliğimizi bozmasın'' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Kobi Bilişim sektörüne ödül geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ASO Genel Başkanı Seyit Ardıç: Politika yapıcılarının tutarlı davranması önemli
    12:09 ASO Genel Başkanı Seyit Ardıç: Politika yapıcılarının tutarlı davranması önemli

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Genel Başkanı Seyit Ardıç, belirsizlik ortamında politika yapıcılarının tutarlı davranması gerektiğini belirtti. Ardıç, gelecek ile ilgili tahminlerde tutarlı davranmanın ekonominin dengelenmesi açısından olumlu olacağını ifade etti. Ayrıca, yeşil dönüşümün KOBİ'lerin dönüşüme uyum sağlamasına bağlı olduğunu vurguladı.

  • Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
    19 Mar Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOBİ Buluşması İftar programına katıldı.


Advertisement