Son dakika Bodrum haberleri, Bodrum son dakika, son dakika Bodrum

Son Dakika Bodrum Haberleri

  • Bodrum açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı
    22:48 Bodrum açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine yapılan operasyonda, 33 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, farklı zamanlarda durdurulan 3 lastik botta 67 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı şüpheli yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken, düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda Tekne İmalatçılarıyla Buluştu
    20:52 Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda Tekne İmalatçılarıyla Buluştu

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İçmeler ve Tavşan Burnu'nda tekne, yat imalatçıları ve çalışanlarıyla buluştu. İçmeler'i turizm destinasyonuna dönüştüreceklerini söyleyen Tosun, altyapı sorunlarını çözeceklerini ve marka çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

  • Bodrum'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri düzenlendi
    17:09 Bodrum'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri düzenlendi

    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Bodrum’da bir dizi etkinlik düzenlendi.

  • Bodrum'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenlendi
    16:02 Bodrum'da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenlendi

    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Bodrum'da düzenlenen etkinliklerde resmi tören yapıldı. Törene Bodrum Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Bodrum Belediye Başkanı temsilcileri ile birlikte birçok kişi katıldı. Etkinlikler, okulların hazırladığı anma programı ve öğrenci yarışmalarıyla devam etti.

  • Muğla'da 29'u çocuk 92 göçmen yakalandı
    16:02 Muğla'da 29'u çocuk 92 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda 29'u çocuk 92 göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

  • Muğla ve ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenleri düzenlendi
    14:58 Muğla ve ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenleri düzenlendi

    Muğla ve ilçelerinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Fethiye ilçesindeki Şehitler Anıtı önünde yapılan törende çelenkler bırakıldı, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde de şehitleri anma programı düzenlendi. Bodrum ve Dalaman ilçelerinde de benzer törenler gerçekleştirildi.

  • 12. Uluslararası Bodrum Optimist Yarışları Son Buldu
    11:26 12. Uluslararası Bodrum Optimist Yarışları Son Buldu

    Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen 12. Uluslararası Bodrum Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine birçok katılımcı ve sporcu katıldı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi ve çekilişle optimist yelkenleri hediye edildi.

  • Bodrum açıklarında yelkenli tekne ve lastik botla yurt dışına çıkmaya çalışan 92 düzensiz göçmen yakalandı
    11:21 Bodrum açıklarında yelkenli tekne ve lastik botla yurt dışına çıkmaya çalışan 92 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekneyle ve lastik botla yurt dışına çıkmaya çalışan 92 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, yelkenli tekne ve lastik bot içerisindeki göçmenleri durdurarak yakaladı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Çanakkale Zaferi'ni Anma Mesajı Yayımladı
    09:19 Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Çanakkale Zaferi'ni Anma Mesajı Yayımladı

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, vatan evlatlarını saygı, hürmet ve minnetle anarak destan kahramanlarının aziz hatıraları önünde eğilmeyi şeref olarak addediyor.

  • 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Tamamlandı
    17 Mar 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Tamamlandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) sona erdi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştirilen organizasyonda, 9 ülkeden 389 sporcu mücadele etti. Yarışlar, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) faaliyet programında yer alan İçmeler açıklarında kurulan parkurda gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve hediyeleri törenle verildi.

  • Bodrum FK - Boluspor maçının ardından
    17 Mar Bodrum FK - Boluspor maçının ardından

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK ile Boluspor'un 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takımının son haftalardaki performansını değerlendirirken, Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise zemin problemi ve maçın zorluğuna dikkat çekti.

  • Bodrum FK ile Boluspor 1-1 berabere kaldı
    17 Mar Bodrum FK ile Boluspor 1-1 berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK ile Boluspor arasında oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın ardından teknik direktörler İsmet Taşdemir ve Yalçın Koşukavak açıklamalarda bulundu. Taşdemir, takımının son paslardaki beceriksizlik nedeniyle galibiyet alamadığını belirtirken, Koşukavak ise zemin problemi nedeniyle oyunun zorlaştığını ifade etti.

  • Bodrum FK, Boluspor ile berabere kaldı
    17 Mar Bodrum FK, Boluspor ile berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Bodrum FK'nin teknik direktörü İsmet Taşdemir, iyi oynayan bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirtti. Taşdemir, maçın genelinde üstün olduklarını ancak son paslardaki beceriksizliklerinin galibiyeti engellediğini söyledi. Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise deplasmandan bir puan aldıklarını ve zemin sorununu eleştirdi.

  • Bodrum FK, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı
    17 Mar Bodrum FK, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Boluspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçta Avramovski'nin golüne Gökdeniz Bayrakdar ile cevap veren Bodrum FK, bir puana razı oldu.

  • Bodrum FK, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı
    17 Mar Bodrum FK, Boluspor ile 1-1 berabere kaldı

    Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında oynanan maçta Bodrum FK, Boluspor'la 1-1 berabere kaldı. Maçta golü Dk. 19'da Avramovski (Boluspor) ve Dk. 22'de Gökdeniz Bayrakdar (Bodrum FK) attı. Sarı kartlar ise Dk. 27'de Jefferson ve Dk. 50'de Pasmac (Boluspor), Dk. 28'de Üzeyir Ergün ve Dk. 28'de Ahmet Aslan (Bodrum FK) tarafından görüldü.

  • Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka'ya 1 sayı farkla mağlup oldu
    17 Mar Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka'ya 1 sayı farkla mağlup oldu

    Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya karşı verdiği mücadeleyi 1 sayı farkla kaybetti. Chris Warren'ın 31 sayı ile en çok sayı atan oyuncu olduğu maçta Çağdaş Bodrum Spor, son saniyeye kadar mücadeleyi bırakmadı ancak 98-97 mağlup ayrıldı.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Tosun: 'Turgutreis, 15 senedir ötekileştiriliyor, hizmet alamıyor'
    17 Mar Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Tosun: 'Turgutreis, 15 senedir ötekileştiriliyor, hizmet alamıyor'

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Turgutreis Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Turgutreis'in hizmetlerden mahrum bırakıldığını ve değişime ihtiyaç olduğunu belirtti.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için projelerini hayata geçirecek
    17 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için projelerini hayata geçirecek

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

  • Mehmet Tosun: Turgutreis'i değişim bekliyor
    17 Mar Mehmet Tosun: Turgutreis'i değişim bekliyor

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Turgutreis Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Turgutreis'in ötekileştirildiğini ve hizmetlerden mahrum bırakıldığını belirtti. Değişim için çalışacaklarını vurgulayan Tosun, Turgutreis'i hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

  • Göztepe, deplasmanda başarılı bir performans sergiliyor
    17 Mar Göztepe, deplasmanda başarılı bir performans sergiliyor

    Trendyol 1. Lig'de konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalan Göztepe, iç sahada 14 maçta 27 puan toplarken, deplasmanda 13 müsabaka oynamasına rağmen 29 puanla daha başarılı bir performans sergiledi. Ligde 27. haftayı 56 puanla 2. sırada geçen Göztepe, lider Eyüpspor'un 8 puan gerisine düştü. Sarı-kırmızılı ekip, bu haftaki maçlarını tamamlayan Ahlatcı Çorum FK ve Kocaelispor'un 11'er puan önünde yer alıyor. İlk 2 takımın doğrun Süper Lig vizesi alacağı ligde Göztepe'nin diğer takipçileri Sakaryaspor, Bodrum FK ve Boluspor, 27. hafta maçlarına bugün çıkacak. Geride kalan 27 haftanın 14'ünü iç sahada, 13'ünü ise deplasmanda oynayan İzmir temsilcisi, iç sahada 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgiyle 27 puan topladı. Göztepe, ligin en başarılı ekibi konumundaki deplasman maçlarında ise 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 29 puana ulaştı. Lige verilecek aradan sonra 3 Nisan Çarşamba günü Kocaelispor deplasmanında puan arayacak Göztepe, daha sonra sırasıyla Erzurumspor FK, Tuzlaspor (D), Bitexen Giresunspor (D), Gençlerbirliği, Eyüpspor (D) ve Bodrum FK ile karşılaşacak.

  • Başkan Adayı Mandalinci: 'Halkın Belediyesinde, sizlerin temsilcisi olarak çalışacağız'
    16 Mar Başkan Adayı Mandalinci: 'Halkın Belediyesinde, sizlerin temsilcisi olarak çalışacağız'

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da iftar yaptı
    16 Mar Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da iftar yaptı

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum'da vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Ayaydın, vatandaşlarla tokalaşarak selamlaştı ve çocuklara oyuncak hediye etti. Konuşmasında, Bodrum'un sorunlarını çözmek için aday olduğunu belirten Ayaydın, evlenecek gençlere kira yardımı yapacaklarını ve su faturalarını düşüreceklerini söyledi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Musluklardan Kesintisiz Su Akmasını Sağlamak İçin Projelerini Hayata Geçirecek
    16 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Musluklardan Kesintisiz Su Akmasını Sağlamak İçin Projelerini Hayata Geçirecek

    CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Mandalinci, su sorununun acil bir önlem alınması gereken öncelikli konu olduğunu belirtti.

  • Aras Kargo ve Bahçelievler Belediyespor Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkmayı garantiledi
    16 Mar Aras Kargo ve Bahçelievler Belediyespor Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkmayı garantiledi

    Voleybol KFC Kadınlar 1. Ligi Final Etabı'nın ikinci gününde Aras Kargo ve Bahçelievler Belediyespor, müsabakaları kazanarak Vodafone Sultanlar Ligi'ne çıkmayı garantiledi. Aras Kargo İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerken, Bahçelievler Belediyespor da Bodrum Belediyesi Bodrum Spor'u aynı skorla mağlup etti. Gelecek sezon Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan takımlar, final etabının ikinci gününde başarılı performans sergiledi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, taksicilerle buluştu
    16 Mar Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, taksicilerle buluştu

    Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas-Bodrum havalimanında taksicilerle bir araya geldi. Ayaydın, taksicilerin sorunlarını dinleyerek, göreve gelmesi halinde taksici esnafının yanında olacağını ve modern taksi durakları inşa edeceğini belirtti.

  • TGF Türkiye Golf Turu'nun 4. ayak müsabakaları başladı
    16 Mar TGF Türkiye Golf Turu'nun 4. ayak müsabakaları başladı

    Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından Bodrum ilçesinde düzenlenen TGF Türkiye Golf Turu'nun 4. ayak müsabakaları başladı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan Regnum Golf&Country Kulübü'nde gerçekleştirilen turnuvaya 11 golf kulübünden 31 sporcu katılıyor. Turun 4. ayağı yarın oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

  • Tosun'a Güvercinlik'te coşkulu karşılama
    16 Mar Tosun'a Güvercinlik'te coşkulu karşılama

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Güvercinlik'te hemşehrileriyle buluşarak projelerini anlattı.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Hemşehrileriyle Buluştu
    16 Mar Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Hemşehrileriyle Buluştu

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum'un Yalıçiftlik, Kızılağaç, Güvercinlik ve Torba mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu. Tosun'un Güvercinlik'teki halk buluşması renkli görüntülere sahne oldu.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesinde 37 düzensiz göçmen yakalandı, 34 göçmen kurtarıldı
    15 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesinde 37 düzensiz göçmen yakalandı, 34 göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bir lastik botta tespit edilen düzensiz göçmenlerin yakalanması ve kurtarılması operasyonu gerçekleştirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 37 düzensiz göçmen yakalanırken, 34 göçmen ise kurtarıldı. Yakalanan ve kurtarılan göçmenler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Voleybol KFC Kadınlar 1. Ligi Final Etabı'nda ilk maçlar oynandı
    15 Mar Voleybol KFC Kadınlar 1. Ligi Final Etabı'nda ilk maçlar oynandı

    Bursa'da düzenlenen final etabının ilk maçlarında Bahçelievler Belediyespor ve Aras Kargo galip geldi. Yarın ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Aras Kargo ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Bahçelievler Belediyespor maçları oynanacak.

  • BİOR renkli görüntülerle devam ediyor
    15 Mar BİOR renkli görüntülerle devam ediyor

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları renkli görüntülerle devam ediyor. 389 minik yelkenci kıyasıya mücadele ediyor.

  • Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları renkli görüntülerle devam ediyor
    15 Mar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları renkli görüntülerle devam ediyor

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları, renkli görüntülerle devam ediyor. 389 minik yelkenci kıyasıya mücadele ediyor.

  • Bodrum'da çocukların tarım ilacından zehirlenerek ölümü davasında sanığa hapis cezası
    15 Mar Bodrum'da çocukların tarım ilacından zehirlenerek ölümü davasında sanığa hapis cezası

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ev ilaçlama işlemi sonrası iki çocuğun tarım ilacından zehirlenerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sanığa 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi. Sanığın avukatları karara itiraz edecek.

  • Muğla'da ilaç firması sahibi 6 aylık bebek ve 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı
    15 Mar Muğla'da ilaç firması sahibi 6 aylık bebek ve 6 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde 6 aylık Uraz ile 6 yaşındaki Karya Sandık kardeşlerin hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan ilaç firmasının sahibi H.K.'nin yargılanması tamamlandı. H.K., 7 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay, evin haşerelere karşı ilaçlanmasının ardından meydana gelmişti. H.K., taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sandık ailesinin karara itiraz edeceği belirtildi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci: Bodrum'un Refahına Hizmet Edeceğiz
    15 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci: Bodrum'un Refahına Hizmet Edeceğiz

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, seçim çalışmaları kapsamında Konacık'ta esnafı ziyaret etti ve halkla bir araya geldi. Mandalinci, Bodrum'un refahına hizmet etmek için çalışacaklarını belirtti.

  • Bodrum Belediyesi Villa İnşaatı İddialarını Yalanladı
    15 Mar Bodrum Belediyesi Villa İnşaatı İddialarını Yalanladı

    Bodrum Belediyesi, Konacık Mahallesi'nde tartışmalara neden olan villa inşaatıyla ilgili açıklama yaparak, konut ruhsatı verilmediğini belirtti.

  • Muğla'da 17'si çocuk 31 düzensiz göçmen yakalandı
    15 Mar Muğla'da 17'si çocuk 31 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bot içerisinde 14 düzensiz göçmen ve 17 çocuk yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • P. Karşıyaka, Bodrum Spor'a konuk olacak
    15 Mar P. Karşıyaka, Bodrum Spor'a konuk olacak

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında P. Karşıyaka, yarın Bodrum Spor'a konuk olacak. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. P. Karşıyaka 4. sırada yer alırken, Bodrum Spor 14. basamakta bulunuyor. Yeşil-kırmızılılar zirveye yaklaşmayı hedeflerken, Bodrum Spor alt sıralardan kurtulmak istiyor.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı
    14 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı

    Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Bodrum açıklarında lastik botta bir grup düzensiz göçmen olduğunu tespit ederek 31 kişiyi yakaladı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • BIOR 2024 start aldı
    14 Mar BIOR 2024 start aldı

    Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Superpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları başladı. Yarışlara 9 ülke 48 kulüpten 389 sporcu katılacak.

  • Bodrum'da Uluslararası Optimist Yarışları Başladı
    14 Mar Bodrum'da Uluslararası Optimist Yarışları Başladı

    Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Superpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları başladı. Yarışlara 9 ülke 48 kulüpten 389 sporcu katılıyor.

  • Bodrum'da Uluslararası Optimist Yarışları Başladı
    14 Mar Bodrum'da Uluslararası Optimist Yarışları Başladı

    Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen Süperpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları başladı. Yarışlar, 4 gün boyunca devam edecek.

  • 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başladı
    14 Mar 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları Başladı

    Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) faaliyet programında yer alan ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından gerçekleştirilen 12. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları başladı. Organizasyonda 9 ülkeden 389 sporcu mücadele ediyor. Yarışlar, 17 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek.

  • Trendyol 1. Lig, 27. hafta maçlarına sahne olacak
    14 Mar Trendyol 1. Lig, 27. hafta maçlarına sahne olacak

    Gençlerbirliği, Kocaelispor'la karşılaşacak olan Trendyol 1. Lig'in 27. hafta maçları başlıyor. Haftanın açılış karşılaşması Eryaman Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak. İşte haftanın programı: Gençlerbirliği-Kocaelispor, Teksüt Bandırmaspor-Eyüpspor, Ahlatcı Çorum FK-Manisa FK, Göztepe-Ankara Keçiörengücü, Bodrum FK-Boluspor, Erzurumspor FK-Tuzlaspor, Ümraniyespor-Adanaspor, Bitexen Giresunspor-ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Sakaryaspor-Altay.

  • Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları'nda Kortej Yürüyüşü Yapıldı
    13 Mar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları'nda Kortej Yürüyüşü Yapıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları kapsamında kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. 9 ülkeden 400'e yakın sporcu, bando eşliğinde Marina Çarşısı'ndan başlayıp Bodrum Belediye Meydanı'na kadar yürüdü. Yarışlar, 17 Mart'ta ödül töreniyle sona erecek.

  • Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi'ne adım adım ilerliyor
    13 Mar Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi'ne adım adım ilerliyor

    Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Eğer final grubunu ilk ikide bitirirse Sultanlar Ligi'ne katılacak. Başkan Hadi Türk, şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

  • Mehmet Tosun, Yalıkavak'ta seçim çalışmalarını sürdürdü
    13 Mar Mehmet Tosun, Yalıkavak'ta seçim çalışmalarını sürdürdü

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Yalıkavak'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. Yalıkavak pazar yeri esnafının sorunlarını dinleyen Tosun, Bodrum'un her mahallesine çağdaş pazaryerleri yapacaklarını belirterek 'Biz söz veriyorsak, mutlaka yapacağız demektir. Daha önce de yaptık' dedi.

  • Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Play-off Finallerine Hazırlanıyor
    13 Mar Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Play-off Finallerine Hazırlanıyor

    Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, play-off finallerinde 3 maça çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, final grubunu ilk ikide bitirdiği takdirde adını Sultanlar Ligi'ne yazdıracak.

  • Bodrum'da liselerde medya okur yazarlığı ve yeni nesil gazetecilik seminerleri düzenleniyor
    13 Mar Bodrum'da liselerde medya okur yazarlığı ve yeni nesil gazetecilik seminerleri düzenleniyor

    Bodrum Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bodrum'daki tüm liselerde 'Medya okur yazarlığı' ve 'Yeni nesil gazetecilik' konularıyla ilgili seminerler düzenleniyor. İlk seminer Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Gölköy ve Türkbükü'nde Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
    13 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Gölköy ve Türkbükü'nde Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Gölköy ve Türkbükü Mahallelerinde esnaf ziyaretlerini ve halkla buluşmalarını sürdürdü, vatandaşlarla birlikte iftara katıldı.

  • Bodrum FK, Boluspor maçına hazırlanıyor
    13 Mar Bodrum FK, Boluspor maçına hazırlanıyor

    Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, takımın galibiyetle ayrılmak istediğini belirtti. Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle eksik kadro ile mücadele edecek olan Bodrum FK, taraftarsız bir maç oynayacak. Genç futbolcu Pedro Brazao ise takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

  • Bodrum FK, Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    13 Mar Bodrum FK, Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında 17 Mart Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına devam etti.

  • 'İz Bırakanlar' sergisi Bodrum'da ziyarete açıldı
    13 Mar "İz Bırakanlar" sergisi Bodrum'da ziyarete açıldı

    Inspera Bodrum Art Space, Türk sanat dünyasının duayenlerini ve genç sanatçıları bir araya getiren "İz Bırakanlar" karma sergisine ev sahipliği yapıyor.

  • Bodrum'da Halk Plajına Yapılan Yapılar Kaldırıldı
    12 Mar Bodrum'da Halk Plajına Yapılan Yapılar Kaldırıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki işletme tarafından halk plajına inşa edilen yapılar kaldırıldı, işletmelere para cezası uygulandı.

  • Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale müdahale edildi
    12 Mar Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına yapılan işgale müdahale edildi

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan mavi bayraklı halk plajına iki işletme tarafından yapılan işgal, Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. İşletmelere imar kanununa göre cezai işlem uygulanacak.

  • Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas'ta ziyaretlerde bulundu
    12 Mar Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas'ta ziyaretlerde bulundu

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ayaydın, Milas Ziraat Odası Başkanı ve çiftçilerle bir araya gelerek, zeytin ve zeytinyağı üretiminin marka değerini artırmak için çaba göstereceğini belirtti. Ayrıca, tarım sektörüne daha fazla destek vereceklerini ve Bodrum Barajı'nın yapılmasıyla ürünlerin hak ettiği değeri bulması için çalışacaklarını vurguladı. Ayaydın, vatandaşlarla da buluşarak talep ve sorunlarını dinledi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum'un Vergi Ödediği Halde Karşılığını Alamadığını Belirtti
    12 Mar Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum'un Vergi Ödediği Halde Karşılığını Alamadığını Belirtti

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, bir derneğin davetlisi olarak kentin iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda Bodrum'un Türkiye'deki 40 ilden daha fazla vergi ödediğini ancak karşılığını alamadığını belirtti. Tosun, Bodrum'un en büyük sorunu olan susuzlukla ilgili projelerini anlattı ve Büyükşehir Belediyesi'nden destek istedi.

  • Bodrum'da 1 düzensiz göçmen kurtarıldı, 68 göçmen yakalandı
    12 Mar Bodrum'da 1 düzensiz göçmen kurtarıldı, 68 göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunan adalarına yüzerek geçmeye çalışan 1 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarılırken lastik bottaki 68 düzensiz göçmen ise yakalandı. Bodrum açıklarında farklı zamanlardaki iki olayda ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen iki ayrı lastik bot durdurularak 41 göçmen ile beraberindeki 27 çocuk kurtarıldı. Karaya çıkarılan göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Boluspor, Bodrum FK maçı için hazırlıklara başladı
    12 Mar Boluspor, Bodrum FK maçı için hazırlıklara başladı

    Trendyol 1.Lig'in 27. haftasında Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşu ve teknik çalışmalar gerçekleştirdi. Boluspor, 42 puanla 7. sırada yer alırken, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor.

  • Boluspor, Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı
    12 Mar Boluspor, Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı

    Trendyol 1.Lig'in 27. haftasında Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Karaçayır'da bulunan tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Ligde 42 puanla 7. sırada bulunan Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor.

  • Bodrum Belediyesi Ramazan İftar Programı Başladı
    12 Mar Bodrum Belediyesi Ramazan İftar Programı Başladı

    Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayı boyunca sürecek iftar programının ilki, Ortakent Mahallesi pazar yerinde yapıldı. Programa CHP Milletvekili ve belediye yetkilileri katıldı.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesinde 68 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kurtarıldı
    11 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesinde 68 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yapılan operasyonda, yüzerek Yunanistan'a geçmeye çalışan 1 göçmen kurtarıldı. Ayrıca, hareket halindeyken durdurulan iki ayrı lastik botta bulunan aralarında çocukların da olduğu 68 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
    11 Mar Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Gittiği her mahallede gençlerin sevgisi ve ilgisiyle karşılanan Tosun, vatandaşların dertlerini dinlemeye, Bodrum için hayata geçireceği projeleri anlatmaya devam ediyor.

  • Boluspor, Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı
    11 Mar Boluspor, Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı

    Trendyol 1. Lig ekibi Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde düz koşu yapan futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bolu ekibi, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek. Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 27. haftasında 17 Mart Pazar günü 13.30'da Bodrum FK'ye konuk olacak.

  • Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da esnaf ve iş insanlarıyla buluştu
    11 Mar Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Bodrum'da esnaf ve iş insanlarıyla buluştu

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum ilçesinde esnaf ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Ayaydın, Kumbahçe Mahallesi'ndeki esnafla bir araya gelerek projelerini anlattı. Daha sonra Bodrum Ticaret Odası'nda düzenlenen buluşmada ise Bodrum'un ve Muğla'nın sorunları ve yapılacak projeler hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

  • Ramazan ayının ilk teravih namazı Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'daki camilerde kılındı
    10 Mar Ramazan ayının ilk teravih namazı Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'daki camilerde kılındı

    Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'daki camilerde Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı. Antalya'da Muratpaşa Camisi'nde cemaat namaz sonrası dua etti. Isparta'da Mimar Sinan Camisi'nde vaaz verildi ve dua edildi. Burdur'da Ulu Cami'de Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Bodrum'da Tepecik Camisi'ne gelenler de ilk teravih namazını kıldı.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesinde Acı Ot Festivali düzenlendi
    10 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesinde Acı Ot Festivali düzenlendi

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl beşincisi organize edilen Acı Ot Festivali'nde yöresel otlar ve ürünler beğeniye sunuldu. Bodrum Belediyesi ve OYDER işbirliğiyle düzenlenen festivalde, yöresel ürünler satışa sunuldu. Festivalde, konserler, halk oyunları gösterileri, yemek workshopları ve el sanatları standları da yer aldı.

  • Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, Merinos Voleybol'u mağlup ederek play-off finaline yükseldi
    10 Mar Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, Merinos Voleybol'u mağlup ederek play-off finaline yükseldi

    Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi'nde mücadele eden Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, son maçında Merinos Voleybol'u 3-0 yenerek adını play-off finaline yazdırdı. Başkan Rıza Karakaya, takımın başarısından duygusal anlar yaşadığını belirterek Bodrum'a spor tesisleri yapılması gerektiğini vurguladı.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 20 düzensiz göçmen yakalandı
    10 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 20 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik bot içerisinde 1'i çocuk toplamda 20 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

  • Ahmet Aras: Acı Ot Festivalinde Bitki Örtüsüne Dikkat Çekti
    10 Mar Ahmet Aras: Acı Ot Festivalinde Bitki Örtüsüne Dikkat Çekti

    Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Acı Ot Festivaline katılarak bitki örtüsüne dikkat çekti. Aras, bu bitkilerin Hipokrat'ın şifa otları olduğunu belirtti. Ayrıca, Bodrum'un kültürünü ve mimari yapısını korumak gerektiğini vurguladı.

  • Bodrum Belediyesi Mahalle İftarları Başlıyor
    10 Mar Bodrum Belediyesi Mahalle İftarları Başlıyor

    Bodrum Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen mahalle iftarları başlıyor. İlk iftar 11 Mart Pazartesi akşamı Ortakent Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleşecek. Ramazan Ayı boyunca her gün farklı bir mahallede kurulacak olan iftar sofralarında binlerce mahalle sakini ağırlanacak.

  • Bodrum Belediyesi Hayvan Hakları Karnesinde Tam Puan Aldı
    10 Mar Bodrum Belediyesi Hayvan Hakları Karnesinde Tam Puan Aldı

    HAYTAP tarafından hazırlanan 'Belediyeler Karnesinde' yer alan Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla tam puan alarak 'beklentilerin üstünde' notuna layık görüldü.

  • Bodrum'da Akyarlar Mahallesi'nde Yeni Bir Belediye Kafe Açıldı
    10 Mar Bodrum'da Akyarlar Mahallesi'nde Yeni Bir Belediye Kafe Açıldı

    Bodrum Belediyesi, Akyarlar Mahallesi'nde hizmet vermeye başlayan yeni kafe ile vatandaşların ilgisini çekiyor. Uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmetiyle dikkat çeken belediye kafeleri, Bodrum'un çehresini değiştiriyor.

  • Esenyurt'ta 11 Katlı Rezidansın Bodrum Katında Yangın Çıktı
    10 Mar Esenyurt'ta 11 Katlı Rezidansın Bodrum Katında Yangın Çıktı

    Esenyurt'ta bulunan 11 katlı rezidansın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında üst katlarda mahsur kalan 40 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında bir kişi dumandan etkilendi ve hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 20 düzensiz göçmen yakalandı
    10 Mar Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 20 düzensiz göçmen yakalandı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta yakalanan 20 düzensiz göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Yakalanan göçmenler arasında bir çocuk da bulunuyor.

  • Bodrum'da Motosiklet-Tır Çarpışması: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    10 Mar Bodrum'da Motosiklet-Tır Çarpışması: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Hüseyin Altunkaya'nın kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen bir tırla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan Altunkaya yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tır sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Bodrum'da motosiklet sürücüsü tıra çarptı, hayatını kaybetti
    09 Mar Bodrum'da motosiklet sürücüsü tıra çarptı, hayatını kaybetti

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Hüseyin Altunkaya tıra çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ağır yaralanan Altunkaya, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Armada Praxis Yalıkavak, Benfica'ya deplasmanda yenildi
    09 Mar Armada Praxis Yalıkavak, Benfica'ya deplasmanda yenildi

    Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında Armada Praxis Yalıkavak, Portekiz'in Benfica takımına 33-29 yenildi. Maçın rövanşı 17 Mart Pazar günü Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynanacak.

  • Muğla'da CHP'li ve İYİ Partili Belediye Başkan Adayları arasında gerginlik
    09 Mar Muğla'da CHP'li ve İYİ Partili Belediye Başkan Adayları arasında gerginlik

    Muğla'da CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer arasında sözlü tartışma yaşandı. Aras, Süer'le tokalaşmak istedi ancak Süer reddetti. Tartışma cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Bodrumlu Aysu Türkoğlu, Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlanıyor
    09 Mar Bodrumlu Aysu Türkoğlu, Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlanıyor

    Bodrumlu açık yüzücü Aysu Türkoğlu, Manş Kanalı ve Kuzey Kanalı'nı tamamlayarak en genç Türk sporcu unvanını aldı. Şimdi ise Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlıklarını tamamladı. Türkoğlu, Oceans Seven parkurlarını tamamlayarak Guinness rekorunu da hedefliyor.

Advertisement