Bimeks Fethiye'de Yeni Yerinde - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks Fethiye'de Yeni Yerinde

Bimeks Fethiye\'de Yeni Yerinde

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Fethiye’de yeni mağazasını açtı.

13.06.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Fethiye'de yeni mağazasını açtı. Beyaz eşya ve küçük ev aletleri grubunda geniş teşhir alanına sahip mağazanın açılışına yoğun ilgi vardı.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Muğla'nın Fethiye ilçesindeki mağazasını yeni yerinde açtı. 13 Haziran Cumartesi günü yapılan açılışa Bimeks yöneticileri, franchise iş ortağı, yerel yöneticiler ve açılış indirimlerinden yararlanmak isteyen geniş bir halk kitlesi katıldı.

Fethiye'de 2011 yılından beri hizmet veren Bimeks mağazası, daha merkezi bir lokasyonda bulunan yeni yerine taşındı. İnönü Bulvarı numara 78'deki (Muğla makası TEB ve VAKIFBANK yanı) Bimeks mağazasının, Otogar tarafından da ikinci bir girişi var. Yeni yerinde müşterilerini özel bir indirim kampanyası ile karşılayan Bimeks mağazası, toplamda 380 metrekare satış alanına ulaşan iki kattan oluşuyor. Geniş sergileme alanlarına sahip mağaza özellikle beyaz eşya ve küçük ev aletleri gruplarında iddialı durumda.

Fethiye mağazasının açılışını franchise iş ortağı Ahmet Çunkur ve yerel yöneticiler ile birlikte yapan Bimeks İş Geliştirme ve Yatırımlar Direktörü Muhittin Şenel, yaklaşık üç yıldır hizmet verdikleri Fethiyelilere yeni mağaza ile daha kolay ulaşabilecekleri bir yerde, daha hızlı ve daha ayrıntılı bir hizmet vermeyi arzuladıklarını söyledi. Önceki mağazada beyaz eşya ve küçük ev aletleri için iyi bir sergi alanlarının bulunmadığını belirten Şenel, yeni mağazada buna çok önem verdiklerini ve mağazayı Fethiye'nin beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde bir numaralı mağazası yapacaklarını ifade etti.

Bimeks her açılışta olduğu gibi Fethiye mağazası açılışı için de bir kampanya düzenledi. 28 Haziran'a kadar geçerli olan açılış indirimlerinden bazı cazip fiyatlar şöyle:

"IPhone 6 16 GB, 2.449 TL

Samsung 48H6290 121 Ekran 3D LED TV, 1.699 TL

Casper Nirvana CN.BML2830A Dizüstü, 599 TL

Tefal GV7340 Buhar Kazanlı Ütü, 199,9 TL

Philips NT9105 Erkek Bakım Kiti, 24,90 TL". - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks Fethiye'de Yeni Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement