Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi - Son Dakika
Güncel

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

Binali Yıldırım Apple ve Google yetkilileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında Google yetkilileri Yıldırım'a bir jestte bulunarak kahveleri Galatasaray detayıyla ikram etti.

20.09.2019 11:27  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/Mesut ŞAHİN

AK Parti İzmir Milletveki Binali Yıldırım ABD'ye dünya devleri Apple ve Google'ı ziyaret etti. Yıldırım ve yanındakiler ilk olarak dünyanın en büyük teknoloji şirketi Apple'a çıkarma yaptı. Apple yetkilileriyle Yıldırım ve beraberindeki heyet teknolojinin dünü ve bugünü üzerine konuştu. Daha sonra Google'ı ziyaret eden Yıldırım, şirketin ülkemizdeki faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Google yetkilileri Yıldırım'a bir jestte bulunarak kahveleri Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray figürüyle ikram etti. Yıldırım bu jest için, "Galatasaray'ın bu diyarlarda da taraftarı var sanırım" ifadelerini kullandı.

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

Sosyal medya hesabı üzerinden Apple ziyareti anlatan Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

"KEYİFLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK"

"Dünya'nın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Apple yetkilileriyle teknolojinin dünü, bugünü ve yarınına dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdik."

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

GOOGLE'DAN YILDIRIM'A GALATASARAY SÜRPRİZİ

Yıldırım, Apple ziyareti sonrası bir başka dünya devi olan Google'a çıkarma yaptı. Yıldırım ve Google yetkilileri artırılmış gerçeklik, otonom araçlar ve şirketin ülkemizdeki faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

Google yetkilileri burada Yıldırım'a bir Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren temsilcimiz Galatasaray sürprizi yaptı. Yıldırım'a ikram edilen kahvede Galatasaray amblemi yer aldı. Yıldırım bu jest için, "Galatasaray'ın bu diyarlarda da taraftarı var sanırım, kahvelerdeki ayrıntı gözümden kaçmadı." ifadelerini kullandı.

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi

Yıldırım Google ziyaretini sosyal medyadan şöyle duyurdu:

Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi
Google\'dan Binali Yıldırım\'a Galatasaray sürprizi

Son Dakika Güncel Google'dan Binali Yıldırım'a Galatasaray sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Zülfikar : senin ülkendeki takımı yabancı destekliyorsa sevdiinden değil onu kullanmak istediiğindendir.bu ülkenin kanayan yarasıdır gs 5 38 Yanıtla UltrAslan: Zülfikar yorumlara bak ve GALATASARAYın büyüklüğünü anla az biraz adam ol mal olma 15 6 gs 1905: senin biyerin kanıyo galibaa nazaman kanattılarsa 13 6
  • Teknik servis: Hayırdır beyefendi sizin teknoloji ile ne işiniz var ? Haramdır haram. Yanlış yere gitmissiniz. Arap ülkelerine gideceğine haram olan teknoloji ye gitmiş. Seçim bitti insanları dinile korkutma bitti desene 7 16 Yanıtla Müslüman: Teknoloji haram değil değil. Teknolojiyi Allahın yasakladığı hal ve hareketlerde kullanmak haram. Teknoloji nimettir yararlanabilene 7 1
  • Gemici Temel: 28 gemiye nasıl bir teknoloji ile donatıriz diye gitmiş? Yoksa Türkçesi bozuk kişinin orda ne isi var? Videolara bakin okuma ve yazması bozuk bir muhtar amca. 7 13 Yanıtla Sinan: Sen önce saygılı olmayı öğren karşındaki turkiyenin eski basbakani ulaştırma bakanı ve meclis başkanı bir insana saygin yoksa makamina saygı gosterceksin elin yabancısı bile hoşgeldiniz diyor karşılama yapıyor sonuçta sıradan biri değil karşısındaki konuşmayı bilmiyor falan diyorsunda adam ingilizce fransızca biliyor lavuk sen ne biliyorsun 8 3 Oğuz : Ne kadar boş insan olduğun kullandığın rumuzdan belli binali yıldırımın ülkeye yaptığı hizmetleri bir araştır sonra yorum yap internet alt yapısını kim geliştirdi kro 7 4 Gemici temel: İnternet altyapısı kurmuş mu yoksa telekomu çok düşük fiyata Araplara kredi verip bedavaya satıp Araplarda verilen krediyi kendi ülkesi için niye kullanmış ve herzaman kar eden Telekom niye büyük zarar ettirilmiş once onu arstir 2 1 Oğuzhan: İnternet altyapısı nedir? Telekom. Kim satmış kaca satmış değeri neymiş neden çok düşük fiyata satmış sen once onu araştır. Arabalara bedavaya mal veriyorsunuz sebebi nedir? İside destek olduğu içinmi acaba ? 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement